Hırsızları motosikleti ile takip etti

Hırsızlar, merdivenlerden inerken karşılaştıkları ev sahibine kendilerini tamirci olarak tanıtarak olay yerinden kaçtı. Evine girdikten sonra soyulduğunu anlayan vatandaş, hırsızları motosikleti ile kovaladı.

GİRİŞ 12.08.2011 17:17 GÜNCELLEME 12.08.2011 17:17

Kocaeli'de bir evi soyan hırsızlar, merdivenlerden inerken karşılaştıkları ev sahibine kendilerini tamirci olarak tanıttıktan sonra olay yerinden kaçtı. Evine girdikten sonra soyulduğunu anlayan vatandaş, hırsızları motosikleti ile takip etti.

Mobeseye takılan görüntülerde ev sahibi, hırsızları durdurabilmek için motosikleti ile otomobilin önünü kesmeye çalışıyor.

Evini soyan hırsızları motosikleti ile takip etti Daha fazla video galeri için TIKLAYIN Kocaeli'nde çok sayıda hırsızlık olayına karışan Recep Y. (41), Güray G. ve Yunus T., Şirintepe semtinde bulunan Cevat K. ile Ömer Y.'nin evine girdi. Çaldıkları bir adet LCD televizyon ve bir adet laptopla evden inen hırsızlar, ev sahiplerinden Cevat K. ile merdivende karşılaştı. Kendilerini tamirci olarak tanıtan hırsızlar hemen apartmandan çıkarak olay yerinden kaçmaya başladı. Evine giren vatandaş, LCD televizyonunun bulunmadığını görünce soyulduğunu anladı.

MOTOSİKLETİ İLE HIRSIZIN PEŞİNDE

Bunun üzerine ev sahibi Cevat K., hırsızların kaçtığı 34 DV 3651 plakalı aracı motosikleti ile takip etmeye başladı. Mobeseye takılan görüntülerde hırsızları motosikleti yakalamaya çalışan ev sahibi Cevat K, bir ara motosikletini otomobilin önüne makas atarak durdurmaya çalışıyor; ancak bunda başarı olamıyor. Bir süre motosikleti ile hırsızları takip eden ev sahibi, zanlıları durduramayacağını anlayınca yol kenarında durarak polise haber veriyor.

İhbar üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu aracın İstanbul'dan kiralık olduğunu belirledi. Aracın kiralandığı şirkete giden ekipler, orada hırsızları beklemeye başladı. Polis, kiralık aracı teslim etmeye gelen Güray G.'yi (27) gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan Güray G., adliyeye sevk edildi.

İzmit'e getirilen Güray G.'nin suçlamaları kabul etmediği, İzmit'e gelmediğini söylediği öğrenildi. Ancak ev sahibinin, Güray G'yi teşhis ettiği bildirildi. Yapılan çalışmalar sonrasında hırsızlık olayına karşına Recep Y., ve Yunus T. de yakalandı. Zanlılar ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

CİHAN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt