Ramazan yardımı dağıtan aracı soydular

Eskişehir’de kaymakamlığın fakirlere erzak yardımı dağıtan aracın önü kesildikten sonra durdurularak soyuldu.

Ramazan yardımı dağıtan aracı soydular
Ramazan yardımı dağıtan aracı soydular
GİRİŞ 17.08.2011 12:14 GÜNCELLEME 17.08.2011 12:14

 Aracın sürücüsünü döven şahıslar, fakirlere dağıtılmak için yola çıkarılan erzakları alarak kaçtı. Polis, olayı gerçekleştiren ve akraba oldukları belirlenen zanlıları yakaladı.

Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait araç, Ramazan nedeniyle hazırlanan erzakları Gazi Mahallesi'ndeki ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere göreve çıktı.

Mustafa Kalın idaresindeki 26 RY 322 plakalı araç, belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak dağıtırken, Höyük Caddesi’nde yol ortasında aralarında tartışma varmış gibi yapan bir’i erkek 3’ü kadın 4 kişi tarafından durduruldu.

Aracın durmasının ardından 4 kişi, önce aracın camlarını kırdı, ardından sürücü Mustafa Kalın’ı dövdü. 4 zanlı daha sonra araç içerisindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırlanan içerisinde makarna, pirinç, bulgur, yağ, nohut, sıvı yağ, un’un bulunduğu yardım kolilerini alarak kayıplara karıştı. Sürücü Kalın ise yüzünden yaralandı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, zanlıları yakaladı. Bölgede şüpheli gördükleri şahısların evlerinde arama yapan polis, soygunu gerçekleştirdikleri Hasan Hüseyin Küçükoğlu, Güllü Küçüoğlu, Suna Küçükoğlu ve Perihan Küçükoğlu’nu yakaladı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada, çalınan yardım erzakları ile yardım kolileri bulundu.

Akraba oldukları belirlenen zanlılar emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler