Kızına göz diken adamı sokakta öldürdü

Manisa'nın Soma ilçesinde kızına göz diktiğini öne sürdüğü yaşlı adamı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren şahıs yakalandı.

Kızına göz diken adamı sokakta öldürdü
Kızına göz diken adamı sokakta öldürdü
GİRİŞ 12.11.2011 13:54 GÜNCELLEME 12.11.2011 13:54

Edinilen bilgiye göre dün sabah saat 06.30 sıralarında Soma ilçesi Mehmet Akif Caddesi'ndeki bir iş yerinin önünde bıçakla yaralanmış halde bulunan 78 yaşındaki Rıfat Kahraman, devriye gezen ekiplerce Soma Devlet Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetmişti.

Yaşlı adamın konuştuğu kişileri teker teker sorguya alan polis, şahsın bir hafta önce arkadaşı Mustafa S. (48) ile sık sık görüştüğünü belirledi. Bekar olan ve zaman zaman maktulün evinde kalan Mustafa S.'yi takibe alan polis, zanlıyı Cuma pazarında gezerken gözaltına aldı. Mustafa S.'nin, verdiği ifadede, Rıfat Kahraman ile kısa bir süre önce arkadaş olduğunu belirterek, "Hemen hemen her günümüz beraber geçiyordu. Her konuşmamızda Rıfat ona kadın bulmamı istiyordu. Beni bu tür şeylere karıştırmaması

konusunda onu uyardım. En son 26 yaşındaki kızım için bana teklifte bulundu. Kendisini defalarca uyarmama rağmen sözümü dinletemedim. Sabah yolda karşılaşınca yine aynı konudan tartıştık. Sinirlerime hakim olamadım" dediği öğrenildi.

Mustafa S., şüpheli sıfatıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp Soma Cezaevi'ne konuldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü