Öğrencilerin bıçaklı kavgası: 7 gözaltı

Şanlıurfa’da bir lisesinin arka kapı çıkışında kavga etmek için hazırlık yapan çoğu bıçaklı 7 kişi polisin nefes kesen operasyonuyla gözaltına alındı.

Öğrencilerin bıçaklı kavgası: 7 gözaltı
Öğrencilerin bıçaklı kavgası: 7 gözaltı
GİRİŞ 19.12.2011 15:35 GÜNCELLEME 19.12.2011 15:35

Olay saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Sabahçı öğrencilerin dağılımı esnasında bıçaklı şahısların kavga hazırlığında olduğu bilgisini alan ekipler kısa sürede olay yerine intikal etti. Polisi karşılarında gören 5’i sivil 2’si öğrenci toplam 7 kişi şaşkınlık yaşadı.

Bu sırada olay yerinden geçmekte olan bir basın mensubu olayı görüntülemek isterken şüphelilerden birinin bıçaklı saldırı girişimine maruz kaldı. Basın mensubuna saldırı girişimini erken fark eden Şanlıurfa Emniyet’i Asayiş Şube Müdürü Sedat Yorgancı saldırganı kısa sürede etkisiz hale getirdi. Bu sırada devreye giren Asayiş Şube Müdürü Sedat Yorgancı’nın Koruma Memuru kafasına yumruk darbesi aldı. Basın mensubu ise saldırının şoku ile görüntüden çıktı. Üst araması yapılan saldırganın üzerinden çok sayıda rambo bıçağı çıktı.

Vatandaşların korku dolu bakışları arasında yaka paça gözaltına alınan şüpheliler 19 yaşındaki Bülent Y., 18 yaşındaki İbrahim E., 15 yaşındaki İ.H, 27 yaşındaki Hasan E., 16 yaşındaki E.Ö, 17 yaşındaki C.İ ve 23 yaşındaki Ahmet D. Sorguları yapılmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü.

Emniyetteki sorgularının ardından şahıslara “Kabahatler Kanunundan” işlem yapıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

sanliurfa.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt