Ailelerin kanlı kavgasında 18 gözaltı

Ağrı'da aralarında arazi meselesi yüzünden husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili 18 kişi gözaltına alındı.

Ailelerin kanlı kavgasında 18 gözaltı
Ailelerin kanlı kavgasında 18 gözaltı
GİRİŞ 22.02.2012 13:32 GÜNCELLEME 22.02.2012 13:32

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi'nde arazi meselesi yüzünden husumet bulunan Baran ve Girgin aileleri arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan 18 yaralıdan Bekir Avcı, Şahabettin Baran, Ali Akbalık, Kasım Avcı, Deniz Avcı, Ercan Baran ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi taburcu edildi.

Yaralılardan Übeyid, Mehmet, Ayhan, Talip, Adem ve Talha Girgin'in Ağrı Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürdürülürken, Sıddık Girgin, Kutbettin Baran, Mustafa Yılmaz, Tahsin Çetin ile Nusret Doğan, Erzurum'a sevk edildi.

Olayla ilgili 18 kişi gözaltına alındığı bildirildi.

100. Yıl Mahallesi'nde, dün, arazi meselesi yüzünden Baran ve Girgin aileleri arasında çıkan silahlı kavgada İbrahim Baran (50) olay yerinde hayatını kaybetmiş, iki aileden 18 kişi de yaralanmıştı.

Bu arada, Baran ve Girin ailelerinin Hamur ilçesine bağlı Kaçmaz köyünde bulunan yayla meselesi yüzünden aralarında 3 yıldır husumet bulunduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!