Erzurum'da fuhuş operasyonu

Erzurum'da iki otelde fuhuş yapmak ve fuhşa aracılık ettikleri iddiasıyla 2'si kadın 6 kişi gözaltına alındı. Oteller 3 ay süreyle kapatıldı.

Erzurum'da fuhuş operasyonu
Erzurum'da fuhuş operasyonu
GİRİŞ 13.09.2012 14:58 GÜNCELLEME 13.09.2012 14:58

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Gez Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde bir otel ile Cedit Mahallesi Tahtacılar Caddesi'nde başka bir otele operasyon düzenledi. Operasyonda, biri yabancı uyruklu 2 kadın ile aralarında otel sorumlularının da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

İfadeleri alınan 2 kadın, bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadıklarının belirlenmesi için Zührevi Hastalıklar Baştabipliği'ne sevk edilirken, diğer 4 kişi hakkında fuhşa aracılık ettikleri ve yer temin ettikleri iddiasıyla yasal işlem yapıldı.

Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu'nca söz konusu iki otelde para karşılığı fuhuş yapıldığı gerekçesiyle otellerin 3 ay süreyle kapatılmasına karar verildi. Karar doğrultusunda oteller mühürlenerek kapatıldı.

Para karşılığı fuhuş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu kadın ise Yabancılar Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt