İstanbul'da korkunç cinayet!

Bahçelievler'de üniversiteli genç kız evinde elleri ve ayakları bağlanıp öldürülmüş halde bulundu. Öldürülen gencin ölümüyle ilgili derin bir şüphe var!

GİRİŞ 14.10.2012 07:55 GÜNCELLEME 15.10.2012 14:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay akşam saat 17,00 sıralarında Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı 5. kattaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, üniversiteli Fatmanur Ç., evde olduğu sırada apartmanın internet bağlantılarını yapan bir kişi tarafından elleri ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü. Genç kızın ev arkadaşı gece 22,00 sıralarında geldiğinde eve giremeyince korkunç manzara ortaya çıktı.

Kapıyı açamayan Fatmanur Ç.'nin ev arkadaşı, durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çilingirle eve girerek genç kızın ellerinin ve ayaklarının bantla bağlandığını ve boğularak öldürüldüğünü tespit etti.

Genç kızın üniversite okumak için Antalya'dan geldiği ve yaklaşık bir ay önce evi kiraladığı öğrenildi. Apartman sakinleri, dairelere internet bağlayan kişinin, daha önce de genç kızı sürekli rahatsız ettiğini belirtti. Üniversiteli genç kızın karşılık vermemesi üzerine cinayet zanlısının evde Fatmanur Ç.'nin yalnız olduğunu öğrendikten sonra içeri girip tecavüz ettikten sonra boğarak öldürüldüğünü iddia ettiler.

Genç kızın arkadaşı ve komşularının, apartmana internet bağlayan kişiden şüphelendiklerini polise söylemesinin ardından apartmanın güvenlik kamera kayıtları incelendi. Kamera kayıtlarında şüpheli şahsın görüntülerini tespit eden polis ekipleri, zanlının yakalanması için operasyon başlattı. Polis ekipleri cinayeti işlediği iddia edilen şahsı kısa sürede yakalayarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    bu videoyu ailesinin seyrettiğindeki psikolojisini düşünemiyorum.. şeriat gelsin.bu şerefsize kana kan cezasını verdirsin.liğe liğme ederim acımam.soğukkanlı duruşuna bakın.bu adam çıkıp nefsi müdafaadan bahseder.ilk defa suç işlediği için 1-2 sene yer çıkar.ALLAH kalanlara sabır versin.devir kötü:böyle tacizlerde ailelerine haber vermeli gençler.poliste işi sıkı tutmalı.çocuklarımız kolay yetişmiyor.
    Cevapla
  • eyüp san 11 yıl önce Şikayet Et
    bizi yaratan bizleri bizden daha iyi tanır.. bismillahirrahmanirrahim " kısasta siz için hayat vardır".
    Cevapla
  • Üzeyir ARI 11 yıl önce Şikayet Et
    adalet bakanına..... bu vahşet, kendi kızınıza veya kızlarımıza yapılsaydı yinede diğer suçlulara yaptığınız gibi/yaptığımız gibi yine serbest bırakılmasını sağlarmıydık? maalesef yargı verdiği kararlarla ülkemizde suç oranının artmasını sağlamıştır. bir hırsız 232. kez tutuklanıp serbesr bırakılıyorsa bu böyle demektir. bu ülkeyi sadece "adaletsizlik" yıkabilir. saygılarımla...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...