Oktay Vural'ın neden sakal bıraktığı ortaya çıktı

Oktay Vural'ın herkesin imaj diye bıraktığını zannettiği sakallarının altından acı bir hüzün çıktı.

Oktay Vural'ın neden sakal bıraktığı ortaya çıktı
Oktay Vural'ın neden sakal bıraktığı ortaya çıktı
GİRİŞ 26.10.2014 07:27 GÜNCELLEME 26.10.2014 11:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Oktay Vural, yaşadığı zor günleri ilk kez anlattı. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın eşi Prof. Dr. Tuba Vural kanserle yaşam mücadelesi veriyor. Oktay Vural yaşadığı zorlu süreci ilk kez anlattı.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural sakal bıraktı. Yeni imaj, siyasi bir tepki iddiaları ortaya atıldı.

Habertürk'ten Kübra Par'a konuşan Oktay Vural, eşi Prof. Dr. Tuba Vural'ın meme kanseri geçirdiğini, oğlu Oğuz’u askere teslim ettikten sonra hastaneye yatmak durumunda kaldığını ve iki memesinin de alındığını belirterek sakallarını kesmeye vakit bulamadığını söyledi.

"DIŞI SENİ İÇİ BENİ YAKAR.."

Oktay Vural yaşadığı zorlu süreci, "Dışı seni içi beni yakar... İmaj olsun diye bırakmadım. Zorlu bir süreç geçiriyorum. Kişisel bakım yapmaya, her gün tıraş olmaya fırsatım olmadı. İlgi odağınız farklı. Darmadağınık olmaktansa sakal bırakayım dedim." ifadeleriyle anlattı.

YORUMLAR 8
  • adil yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    GEÇMİŞ OLSUN . Allah İnananların Yar ve Yardımcısı Olsun. (Amin)
    Cevapla
  • ali kocabaş 9 yıl önce Şikayet Et
    keşke sünneti rasulullah desydin ya...mhp ye bu yakışırdı.. İslama uzun yıllar hizmet etmiş bir milletin mensubunun sünneti Rasulullah olduğu için bıraktım demesi hem kendisine hem de büyük iddialara sahip, Türk İslam ülküsü davasını güden MHP nin bir parti yetkilisine yakışırdı...sakal İslami düşünce içerisinde büyük çoğunluk tarafından sünnet olduğu kabul edilen unsurdur.
    Cevapla
  • sevilay 9 yıl önce Şikayet Et
    HERKESİN BİR DERDİ VAR DURUR İÇERİSİNDE . siyasetde çok edpsiz çıkşlar yapsanda yüreğimizi dağladın oktay.rabbim acil şifalar versin eşine
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 9 yıl önce Şikayet Et
    bu vatansever bozuntularına prim vermeyin... bunun gibi vatansever bozuntuları yüzünden çok çektik be..Müslüman Allahını sever , taprak parçalarını değil..bunun gibi faşistler ak partimize çok hakaret ettiler ve ediyorlar... Müslüman olmayana prim vermeyin arkadaşlar..bizim liderimiz dünya lideri Tayyip..o ne derse o...Açılıma son sürat destek vermeye devam..bunun gibi açılım düşmanı vatanseverler yavaş yavaş süpürülüyor zaten... Allah herşeyin en iyisini bilir..Vatanını sevcene Allahı sevse , ak partimize destek olsa çözülüm projesine destek olsa, kim bilir belki şifasını da verirdi Allah..neyse durmak yok yola devam.. unutmayalım çok şanslıyız, başımızda alnı secdeye gelen Müslümanlar var..kayıtsız şartsız ak partimizi desteklemeye devam...
    Cevapla
  • SİVASLI 9 yıl önce Şikayet Et
    LÜTFEN DAHA İSLAMİ VE İNSANİ OLALIM.
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Oktay vural ı sevisevmemek mesele değil. Herkes siyasi görüş ve düşüncelerine göre bir yol seçmiş. Sende bir yol seçmişsin ama senin yolun sanki ortalık karıştırıcı sanki. Düşüncelerin hoşuma gitmedi.
    Cevapla
  • BAHRİ GÜMÜŞCÜ 9 yıl önce Şikayet Et
    HAKKINI VER O ZAMAN. yakışmış birde sıhhat için miş dinimiz bizi düşünüyor koruyorda niye bu inat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'