Mersin'in ilk ve tek diş hastanesi

Mersinde ilk ve tek ağız ve diş sağlığında tüm tedavi hizmetlerini verebilecek Mersin özel diş dünyası merkezine kavuştu.

Mersin'in ilk ve tek diş hastanesi
Mersin'in ilk ve tek diş hastanesi
GİRİŞ 22.06.2008 20:36 GÜNCELLEME 22.06.2008 20:36

Abdullah Biçer'in haberi

Tüm yurtta olduğu gibi Mersin’de de özellikle sağlık sektöründe gerçekleştirilen yatırımlar göz doldurmaya başladı.

Mersinde mesleklerinde uzmanlaşan 6 diş hekimi bir araya gelerek bir ilke imza attılar

Mersinde ismet İnönü bulvarında hizmete giren  “Ağız ve Diş  Sağlığı merkezini Mersine kazandıran DR. DT. Osman Menemenci oğlu ve DR.DT. Mustafa Kunt böyle bir sağlık merkezini Mersine kazandırdığımız için çok mutluyum Mersin Diş dünyası 24 saat hizmet verecek diyerek emeği gecen tüm arkadaşlarımıza teşekkür etmeden geçemeyeceğim dedi.

Menemenci oğlu başta DR. Mustafa Kunt, DR.DT Mustafa Kalaycı oğlu, “Ortodontist” Mahmut Cömert, DT Nevin Demirel, DT. Füsun Yılmaz ve isimlerini sayamadığım tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca buraya kadar gelerek bizleri sevindiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy, MHP genel başkan Yardımcısı Mehmet Şandır ve Mersinlilere teşekkür etti.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Macit Özcan “ Ağız ve diş Sağlığı merkezinde Modern tedavi ünitelerinin yanı sıra birde modern bir Ameliyathanenin bulunmasına dikkat çekerek Özel Diş Dünyası parolası ile açılışını yapacağımız bu hastanenin tüm Mersinlilere hayırlı olmasını diler bu güzel tesise emeği geçenlere teşekkür ederim dedi

HABER 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor