Prof. Dr. Topuz: 2 kişiden biri kanser olacak

A Haber'de Deşifre Programı'na konuk olan Profesör Doktor Erkan Topuz, GDO'lu ürünlerle dünyanın dünya savaşından beter günler yaşayacağını belirterek 5 yıla kadar her 2 kişiden 1'inin kanser olacağını iddia etti.

GİRİŞ 21.10.2012 13:08 GÜNCELLEME 21.10.2012 13:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı'nda dün akşam son yıllarda artış gösteren kanser hastalığı ve nedenleri masaya yatırıldı.

Programa konuk olan Türkiye'nin kanser tedavisi konusunda otorite ismi Prof.Dr Erkan Topuz, kanser hastalığı ve tedavisi ile ilgili şok açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr Topuz, günümüzde işlenmiş gıdalar ve yanlış beslenmenin kanserin başlıca nedenleri arasında yer aldığını belirtirken, “Böyle giderse Türkiye'de 5 yıl içinde her iki kişiden biri kanser olacak” dedi.

Peki kansere karşı nasıl korunacağız? Ne yemeli ? Nasıl sağlıklı beslenmeli ? İşte Üniversal Hastaneleri Tıbbı Onkoloji Direktörü Prof. Dr Erkan Topuz”dan altın değerinde tavsiyeler.

YORUMLAR 9
  • mevhibe inal 11 yıl önce Şikayet Et
    gdo tohumlar.... rus ve avrupalı bilim adamlarınca deney hayvanlarında kısırlık yapıyor, tümörlerin oluşmasına sebep oluyor. vücudumuzun hücreleri tarafından yakılamadığı için direkt karaciğere gidiyor, insülin, leptin direncine sebep oluyor. obezitenin, tip 2 şekerin sebebi. bunların yanında dünyadaki tohumları çiftçinin elinden alıp genetiğini değiştirip patentleyen tekel ilaç-tohum şirketleri sonsuza kadar o tohum üzerinde her türlü hakka sahip oluyor....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    eğer dediği olursa ? bilim adamlarıda doktorlarda kanser olur?...işte o zaman...... ...kansere kesin çare bulunur ... kanserin zerresi bile kalmaz.?.
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    eğer denilen olursa...!. kansere çare bulunur... ilaç firmaları bu pazarı kaçırmaz...
    Cevapla
  • hekimm 11 yıl önce Şikayet Et
    kanser sebebi. bu adam insanı kanser eder.... :d
    Cevapla
  • mortaldarkness 11 yıl önce Şikayet Et
    çok yardımcı olmus. kanseri engelleyecek şeyleri söylese iyidi. iki kişiden birisi kanser olacaksa sende buna engel olacak birşeyler bulup konuşman gerek. bunu herkes biliyor. bunu herkes çıkıp söyler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Icardi'nin transfer olacağı iddia edilmişti! Tümer Metin: Beni aradılar
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...