Bakanlık o ürünleri ücretsiz dağıtacak!

Sigara bırakma tedavisi alan hastalara, sosyal güvenceye bakılmaksızın sigarayı bıraktırma ürünlerinin verilmesine kadar verildi.

Bakanlık o ürünleri ücretsiz dağıtacak!
Bakanlık o ürünleri ücretsiz dağıtacak!
GİRİŞ 16.10.2014 11:37 GÜNCELLEME 16.10.2014 11:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan tebliğle, nikotin replasman preparatları ile Bupropion HCI ve Vareniklin içerikli ilaçların ücretsiz dağıtımı, kimlerin hangi kamu hizmetlerinden indirimli veya ücretsiz yararlanabileceğini düzenleyen tasarruf kararnamesi kapsamı dışına alındı.

Buna göre, sigarayı bırakma tedavisi alan hastalar; sayıları 300,000’i geçmemek şartıyla herhangi bir sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın, Sağlık Bakanlığı'nca temin edilerek birinci, ikinci ve üçüncü basamak sağlık kurum ve kuruluşlarına dağıtımı yapılacak olan kapsam dahilindeki ilaçları ücretsiz olarak alabilecekler.

YORUMLAR 1
  • MEHMET ALİ GÜL 9 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel uygulama. uygulama cok guzel ama parasıyla bugune kadar ıthal ılac alanlar ne olacak gecen seferde boyle haber yapılmıstı gıttık hastaneye bedava ılac o gun hemen bıtmıs !nasıl oluyorsa 500 tl ye yakın para verıp 3 kutu ılac almıstım o hevesle benım sucum ne o zaman benımde paramı devlet gerı versın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle