Hollywood'da çocuk istismarı mı var?

Elijah Wood, çocuk istismarı ile ilgili röportajının arka planını Twitter'da anlattı.

Hollywood'da çocuk istismarı mı var?
Hollywood'da çocuk istismarı mı var?
GİRİŞ 26.05.2016 13:52 GÜNCELLEME 26.05.2016 13:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

The Lord Of The Rings'ten yüzük taşıyıcısı olarak bildiğimiz Frodo Baggins karakterini canlandıran Elijah Wood, Hollywood'da yapılan çocuk istismarı ile ilgili açıklaması herkesi şoke etmişti. The Sunday Times'ta çıkan röportajından sonra Wood, Twitter'dan da açıklama yapma gereği duydu.

Sözlerininin, yazının içeriğinin bir nebze bağımsız olduğunu söyleyen Wood, asla birinci elden bir taciz olayı yaşamadığını veya şahit olmadığını da belirtti. Yine de bu taciz konusunun es geçilmemesi gerektiğinin de altını çizdi. Her ne kadar kesinliğinden emin olmasa da bazı şeyleri duyduğunu ve okuduğunu da söyledi.

The Sunday Times'a verdiği röportajın asıl konusu son işi ile ilgiliydi. Ancak konuşma esnasında çok etkilendiği bir belgeselden bahsedince olayların bu şekilde farklılaştığını belirten Wood, Twitter aracalığı ile bu iddiaların arka planını sevenlerine aktarmış oldu.

Wood'un röportajında adı geçen bir isim ise 2011'de hayata gözlerini yuman eğlence sektörünün önemli isimlerinden Jimmy Saville idi. Ancak bu taciz iddiaları, Saville'nin ölümünden sonra medyayda yer almıştı. İngiltere kraliçesi tarafından şövalye ilan edilen Saville'nin elli yıl içinde düzinilerce kişiye taciz ettiği konuşuluyor. 

Hollywood'da çıkan çocuk tacizi iddialarını ilk ortaya atan isim tabi ki de Elijah Wood değil. Ondan önce defalarca bu konu Hollywood gündeminde olmuştu. Hatta bazı isimler bu sebeple hapis girmiş, serbest kaldıklarında ise işlerine kaldıkları yerden devam etmişler.

KAYNAK: MYNET
YORUMLAR 2
  • Murat Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu doğrudur, bununda bir çok kanıtı bile mevçutdur. Ünlü kişiler vardır içinde. En tanınmışı ise Walt Disney. Araştırın.
    Cevapla
  • toksoz 7 yıl önce Şikayet Et
    dunyayi sapiklastiran bi sektörün sapik olmasi anormal olamaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!