Başbakan'dan vekillere son dakika SMS'i

Yeni hükümeti kuran Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti milletvekillerine gönderdiği mesajda ilk talimatını verdi.

Başbakan'dan vekillere son dakika SMS'i
Başbakan'dan vekillere son dakika SMS'i
GİRİŞ 31.08.2014 18:23 GÜNCELLEME 31.08.2014 18:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

'Torba Kanun'u yeniden ele alınması nediyle Başbakan Davutoğlu AK Parti'li vekillerden 1-9 Eylül tarihleri arasında Ankara'da kalmalarını istedi.

Davutoğlu, AK Parti'li vekillerden 1-9 Eylül tarihleri arasında Ankara'da kalmalarını istedi. 1-9 Eylül'de görüşmesi yarım kalan 'Torba Kanun' yeniden ele alınacak.

YÜZBİNLERİ İLGİLENDİREN TORBA KANUN İÇİN TALİMAT

Ahmet Davutoğlu'nun Meclis'teki ilk icraatı olacak olan 'Torba Kanun' yüzbinlerce insanı yakından ilgilendirirken cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesine denk gelen görüşmeler olaylı geçmişti.

7-8-9 EYLÜL'DE TORBA KANUN MARATONU VAR

AK Parti yönetiminden milletvekillerinin cep telefonlarına gönderilen mesaja göre 'Torba Kanun' görüşmeleri 7-8-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Davutoğlu Hükümeti'nin programı 1 Eylül'de görüşülmeye başlanacak güvenoyu oylaması ise 6 Eylül'de yapılacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Öz ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    POLİS VE ÖĞRETMENMİŞ. Sizleri zorla mı memur yaptılar kardeşim? her zaman kendinize istersiniz, vatandaştan daha ayrıcalıklı yaşamaya kalkarsınız. Benim çocuğum bursluluk sınavına giriyor, kazana bilmasi için taban puan-420 , öğretmen çocuğunda ise taban puan-180 , ne ayrıcalığı var kardeşim, ikiside öğrenci, öğretmenlerin aldığı maaş bu ülkedeki vatandaşların aldığı maaşın çok mu altında, hayrına mı yapıyor bu işi, çocukların arasında ayrım yapıyorsunuz. Madem bir sınav var, hakeden kazansın. İlla öğretmen çocukları ile dolduracaklar kontenjanı.
    Cevapla
  • Turgut 9 yıl önce Şikayet Et
    BİR GÜN DE POLİS VE ÖĞRETMENLERİ HATIRLASANIZ. Bir günde bizlerin özlük hakları için torbanın kıyısında köşesinde küçücük bir yer ayırsanız. ZİRA GELECEK NESİLLERİ YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERLE, TOPLUMUN HUZUR VE REFAHI İÇİN ÇALIŞAN POLİSLERİN morale o kadar çok ihtiyacı var ki. BUGÜNE KADAR HEP GÖRMEMEZLİKTEN GELDİNİZ. ÇÖZÜN ARTIK ŞU SORUNU.
    Cevapla
  • aytek yıldızben 9 yıl önce Şikayet Et
    Memlekete büyük hizmeti olan parti ak parti ve mensupları ve oydaşları. lütfen dikkat edelim. dava ile elele tutuşmuş bu topluluğa yazık etmeyelim. gönlüm istemiyor ama Sn. Davutoğlu'nun genel başkanlığını ve başbakanlığını 3 sene gibi görüyorum.lütfen memleket için millet için ümmet için ahengi bozmadan daha uzun yıllar hizmet etsin. 3 seneyi burada yazdım. 3 sene sonra bu yorumu unutmayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'