Davutoğlu İstanbul'u havadan denetledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile İstanbul'da devam eden projeleri havadan inceledi.

Davutoğlu İstanbul'u havadan denetledi
Davutoğlu İstanbul'u havadan denetledi
GİRİŞ 31.08.2014 19:27 GÜNCELLEME 31.08.2014 19:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ahmet Davutoğlu, Başbakan olarak İstanbul’a ilk kez İstanbul'a geldi.

ÇILGIN PROJELERİ HAVADAN İZLEDİ

Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile İstanbul'da devam eden projeleri havadan inceledi.

YAVUZ'A ÖZEL DENETİM

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün inşaat çalışmalarına özel ilgi gösteren Davutoğlu, Kadir Topbaş'tan bilgi aldı. Şu anda 250 metreyi aşan köprünün ayakları tamamlandında 320 metre olacak.

Öte yandan Başbakan olarak İstanbul'a ilk gelişinde Davutoğlu'nu Sabiha Gökçen Havalimanında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve diğer ilgililer karşıladı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 8
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen CuHela partili yorumcunun biri, tüm dertleri AVM yapmak buyurmuş. Yahu bu kadar mı cahil olunur?. Koca AVM yi köprünün, tünelin neresine sığdıracaksa her hizmeti AVM ile ilişkilendiriyor. Hoş şehir içindeki köprülere Galata köprüsündeki gibi lokantalar dükkânlar açılsa en büyük müdavimleri yine kendileri olur o da ayrı konu, O kadar eleştirdikleri yollardan köprülerden en çok istifade edenler kendileri olduğu gibi. Trafikten şikâyet ederler, yol köprü yapımına karşı çıkarlar. AVM’lerden çıkmazlar, AVM’den şikâyet ederler. Bunların derdi; Hükümet sorunları çözmesin de şikayet edecekleri, eleştirecekleri, boş boş konuşacakları bir şeyler olsun. Bu cehalet timsalleri, bir kamu arazisi ekonomiye kazandırılsa sanki elde edilecek kazanç kamunun değil de başbakanın, bakanın olacakmış gibi abuk sabuk, cahilane yorumlar yapıyor. Cahil gördükleri halkın ferasetinin binde biri yok bu asıl kendisi cahillerde.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    haydi ALLAH yar ve yardımcınız olsun ! Cumhuriyyet kurulduğundan beri - . suni uykuya yatırılan Türkiyeyi uyandırmaya çalışıyorsunuz kolay değil !
    Cevapla
  • Tuncay Kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    işte budur hizmet..elele... hala aramızda bu kadar çalışmayı içine sindiremeyen, yok efendim yeşillik, yok bu kadar bina diyenler, yok bunlar hizmet değil ceplerini dolduruyor diyen cahil kesimmi yada ne halt olduklarını bilemediğimiz insanlar var..ya görün artık..en basiti Ankaradan istanbula hızlı trenle geldim, gurur duydum sanki avrupadamışım gibiydi. ne güzel hizmet... ayrıca istanbulda bence binalar olmakla beraber yeşillikte o oranda artıyor...biraz şu kara gözlükleri çıkaralım...bu hükümet ve belediye başkanları çalışıyor arkadaş görün artık...
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya bi susun ya. yesillik diyonuz gezizekalilar sizi, yesilliginde esnafinda ulkeninde anasini aglattiniz..Sene tup kuyruklari gerek, hastanede bugun git yarin gel demeleri gerek..Bu kadar yenilik guzellik senin ve sizin neyinize..
    Cevapla
  • eminarifkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    hasan bey köprüde avm nin ne işi var. avm yi köprünün neresine yapmayı düşünüyorlar sizce, ağzınızdaki baklayı çıkarın da biz de bilelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Biden'dan son dakika tarihi Gazze itirafı! İsrail'le ipleri kopardı
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!