Arınç'tan flaş Öcalan çıkışı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Abdullah Öcalan'ın bacak bacak üstüne atan sekreterlere ihtiyacı yok" dedi.

GİRİŞ 22.11.2014 01:13 GÜNCELLEME 22.11.2014 06:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çözüm sürecine ilişkin, "Bir şeyler var ama o şeyler olgunlaşmadan, o adımın karşılığındaki adımları görmeden... Biz platonik bir aşkın içinde değiliz. Biz gerçekçiyiz" dedi.

Arınç, Çözüm Süreci'nde üçüncü göz konusunda da "Kesinlikle yabancı bir ülke, misyon ve heyet olmayacak. Türkiye'nin kendi içinden olacak" şeklinde konuştu. 

"Sekreterya dendiği zaman HDP'li milletvekilleri kendilerini sekreteryaya koydular" diyen Arınç, "Bacak bacak üstüne atacak, dizinin üstünde not tutacak sekreterlere Öcalan'ın ihtiyacı yok. Cezaevi şartları içerisinde veya cezaevi yönetmeliği gereğince ya oraya nakledilebilecek yeni hükümlülerden veya bir başkasından veya cezaevinin kendi şartları içerisinden bu temin edilebilir" açıklamasında bulundu. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Cemil Tek 9 yıl önce Şikayet Et
    vay bee adamlar silah zoruyla, silah kullanırız tehdidiyle herşeyi yavaş yavaş kabul ettiriyorlar hükümete.. sonrası müebbet yemiş katil başkanlığında özerk eyalet, ordan ortadoğuda kürtistan devleti ve sonra büyük israile geçiş.. Durmak yok çözüme devam.
    Cevapla
  • hakkarili 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın arınç ben hakkariliyim ve kürdüm pkk burda: 1- vergi topluyor 2- adam yargılıyor. 3- kişileri tutuklaya biliyor 4- kendilerine muhalif olan islami kimliğe sahip kişilerin kafalarına sıkıyor( van ve yüksekova örneği) 5- mahalle konseylerini oluşturmuş ve yerel milisleri faal bir şekilde çalışıyor 6- onlardan habersiz bir iş adamı iş yapamıyor. 7- her gün onlarca genci dağa çıkartıyorlar 8- istedikleri gibi istediği yerde festival yapabiliyorlar. siz pkk nın dışında hiç bir kürt kesimini muhatab almıyorsunuz doğuda müslüman küretler 28 şubatlarını yaşıyoralar....BATSIN ÇÖZÜM SÜRECİNİZ.
    Cevapla
  • sen hakkariylsen 9 yıl önce Şikayet Et
    bende japonyalıyım nasıl türkçem
    Cevapla
  • osman kibar 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay Allah senden razı olsun kardeşim. keşke Arıç efendi senin bu yorumunu görse bende Vanlıyım bizim gibi düşünenleri iki ara bi derede bıraktılar Akp ve Pkk
    Cevapla
  • selçuk 9 yıl önce Şikayet Et
    helel olsun sana ben kürt değilim ama bu vatana senın gibi adamlar lazım işte kürtlerde türklerde çok enayice kandırılıyor lanet olsun bu düzene
    Cevapla
  • orhan3755 9 yıl önce Şikayet Et
    doğruları hiç çekinmeden yazmışsınız sizi tebrik ederim.hükumetin yaptığı yada yapacağı hiç bir şey yok.sahte kabadayı gibi atıp tutuyor.
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    Gayet net açıklamalar yapmışsın. Üstüne söylenecek bişey yok.
    Cevapla
  • 9 Hakkarili degilsin 9 yıl önce Şikayet Et
    10 hepsi kulluyen yalan...
    Cevapla
  • Cumhur 9 yıl önce Şikayet Et
    Basın önünde arslan kesiliyorlar basın çıkınca siz ne derseniz yaparız diyorlar.PKK kendi askerlik şubesini açtı,yargısını oluşturdu,vergisini topluyor BÜLENT BEY.
    Cevapla
  • devran 9 yıl önce Şikayet Et
    Arınç'ın söylediklerini ciddiye alan kaldı mı? Ne söylese tersi çıkıyor. Hani sekretarya söz konusu değildi? Isındırma turları bunlar CANİ istediğini alıyor.
    Cevapla
  • CEVAPCI 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın ARINÇ ADAMSIN VESSELAM .;; içimizden geçenlere TERCÜMAN OLMUŞSUN ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH 2015;te KÜRT KARDEŞLERİMİZİN baskı altında olmadan çoğunun katılımıyla gerçekleşecek seçimlerde bu kendini vekilden sayanlarda gereken cevabı alacaklar. daha sonra birbirlerine SEKRETERYADAN MAİL ATARLAR.::))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk