Davutoğlu: Kızım söylemememi istedi ama...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, katıldığı televizyon programında kızıyla ilgili yalan haber yapanlardan özür beklediğini açıkladı.

Davutoğlu: Kızım söylemememi istedi ama...
Davutoğlu: Kızım söylemememi istedi ama...
GİRİŞ 27.12.2014 00:55 GÜNCELLEME 27.12.2014 01:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

ATV ve A Haber kanallarının ortak yayınında 'Başbakan ile Gündem Özel' programında,Başbakan Ahmet Davutoğlu, kızıyla ilgili yapılan haberlere tepki gösterdi.

'ONLARDAN ÖZÜR BEKLİYORUM'

Başbakan Davutoğlu, ''Kızım zikretmememi istedi ama, kızımın kötü not aldığı için sınıf değiştirdiği şeklinde yalan haber yapıldı. Bu yayını yapanlardan bir özür bekliyorum, çocuğum için otorite kullandığımı ispatlasınlar, yok.'' ifadelerini açıkladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • Ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede başbakan çocuğu olmak da zor benim kızım da o okula gidiyor o da matematikten aynı hocadan zayıf aldı niye haber yapılmıyor matematik hocası bile öyle birşey olmadığını söylüyor bu haberi yapanlar kimin avukatlığını yapıyor yazık o çocuğa bazı çocukları korurken 15 yaşındaki kızı niye rahatsız ediyorsunuz şimdi daha iyi anlıyorum Tayyip Erdoğanın çocuklarını neden yurtdışında okuttuğunu
    Cevapla
  • yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    dinledik asgari ücretle ilgili tek soru sormadınız.nolacak bu vatandaşın hali diye.....
    Cevapla
  • snr 9 yıl önce Şikayet Et
    akademisyen bir başbakan kesinlikle ayrımcılık yapmaz eğtimde notu düşükse çalışsın yükseltsin der böyle karamalara ne gerek var yazık doğrusu....
    Cevapla
  • İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    8 Yaşındaki kızım sabah 6 da kalkıp güneş doğmadan sırtındaki 10-15 kg lık çanta ile yola düşüyor (kendi ağırlığı 30) Sayın Davutoğlu eminim hiçbir ayrıcalık istemiyorsunuzdur ancak siz istemesinizde, bilmesenizde eğitim sistemimizde derin yaralar yanlışlar var.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    çamur at izi kalsın... çamurla haşır neşir olunmaması lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı
Filistinli kız dünyaya Türkçe seslendi: Hiçbir yere gitmedik, vatanımızı satmayacağız