Bostancı: Çözüm sürecine yönelik bir sabotaj

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Ağrıda'ki terör saldırısını, çözüm sürecine yönelik bir sabotaj gördüklerini söyledi.

Bostancı: Çözüm sürecine yönelik bir sabotaj
Bostancı: Çözüm sürecine yönelik bir sabotaj
GİRİŞ 11.04.2015 16:30 GÜNCELLEME 11.04.2015 16:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bostancı, Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, bölücü terör örgütünce yapılan saldırıda 4 askerin yaralanmasıyla ilgili "Saldırıyı çözüm sürecine yönelik bir sabotaj olarak görüyoruz" dedi.

Çözüm sürecinin bütün hassasiyetleri taşıdığını ifade eden Bostancı, sürecin yolunda gitmesinden memnun olmayan, insanlarda öfke ve kızgınlık duygularını uyandırarak tahrik edici bir toplumsal zemin oluşturmak isteyen çevrelerin olduğunu belirtti.

Saldırıyı bu çevrelerin girişimi olarak okuduğunu vurgulayan Bostancı, şunları söyledi:

"Sistematik bir şekilde yapılmış bir iş olarak görmüyorum ama devlet mutlak surette gereken her şeyi yapacak ve kamuoyuna bu konuyla ilgili gereken bilgileri iletecektir. Heyecana kapılmaksızın Çözüm Süreci'nin bu tür provokasyonlara açık olduğunu bilerek davranmak ve o şekilde muhakeme etmek son derece önemlidir. Herkesin sakin olması lazım."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • berat 9 yıl önce Şikayet Et
    hala cözüm süreci diyorlar ya.delirtiyorlar insani
    Cevapla
  • ömer vardarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke biraz çevresine bakabilseydi de bu sıkıntılı durumu görebilseydi. Yine de istifa etmeden metanetle secim çalışmalarını sürdüren yerli aday Hasan ALİ Cesur beyi tebrik ediyorum. Nede olsa siyaset uzun soluk lu bir iş.
    Cevapla
  • ömer vardarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP 1. Sıra aday Mehmet SARI'nın facebookda ki paylaştığı resimlere dikkat ederseniz gözlerinin içi gülüyor ve mutlu Nedenini 8 Haziran sabahı daha iyi algılarsınız. Gönlümden geçen adayın en azından birinin Amasya İHL mezunu milli manevi değerlere sahip tahsilli bir arkadaş olması idi ama böyle bir aday Haluk İpek ve sizin sayenizde aday olamadığı gibi teşkilata yaklaşamıyor. Ne gariptir ki MHP'nin birinci sıra adayı hem yerli, hem eli açık, hem hemşerileri ile ilgili, hem İstanbulda'ki Amasya orjinli bütün STK'ların hamisi, Üstad Seyit Ahmet Arvasinin ilkelerini düstür edinmiş birisi. Elbette bu durumun hesabını Sayın ŞENTOP'un vermesi gerekir.
    Cevapla
  • ömer vardarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir adam ancak bu kadar aşağılanır ve tahkir edilebilir. Bu adam iki dönemdir burada aktif siyaset yapıyor ve herkes tarafından maruf hale gelmiş ve az çok sevilen biri. Tabanla temas kurmuş ve ak partinin oyunu artıracak ve en azından ikinci sırada olması durumunda ikinci millet vekilinin de alınmasına vesile olacak biriydi.
    Cevapla
  • ömer vardarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Naci Hoca, Haluk İpek'le birlikte Amasya'nın geleceğine ettiniz.Kendin yetmiyormuş gibi bir çakma adayı daha getirerek ikinci sıraya oturttunuz. Üçüncü sıraya Hasan Ali Cesur'u koyarak aklınız sıra siyaset yaptığınızı sanıyorsunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor