Öğretmen annesinden Çavuşoğlu'na rica!

Antalya'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yolunu kesen bir kadın öğretmenler için talepte bulundu.

Öğretmen annesinden Çavuşoğlu'na rica!
Öğretmen annesinden Çavuşoğlu'na rica!
GİRİŞ 14.04.2015 16:13 GÜNCELLEME 14.04.2015 16:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra Antalya Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yolunu kesen bir kadın, Bakan’dan kızı ve kızı gibi atama bekleyen üniversite mezunları için talepte bulundu. 

Ayşe Gülen, kızının üniversite mezunu olmasına rağmen yeterli kadro açılmaması nedeniyle öğretmenlik yapamadığını ve evde oturduğunu belirterek “Sizi gökte ararken yerde buldum. Derdimi kime anlatabilirim diye düşünürken karşıma siz çıktınız. Yüz binlerce genç atama bekliyor. Her yıl 40-50 bin öğretmen alınıyor. Ak Sakallı dedeler neredeyse ellerinde bastonla okula gidip geliyor. Bu ak sakallı dedeleri emekli edin  gençlerin önü açılsın. Bu yaştaki insanlar öğrencilere ne verebilir ki? Bunları emekli ederseniz 40 bin yerine 140 bin kadro açılır, böylelikle gençlerin önü açılmış olur. Sizden isteğim dedeleri artık gençlerin önünden çekmenizdir” dedi. 

Devletin her yıl 50 bin yeni kadro açtığına dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu da, “Bana ettiğin nasihat kadar kızına da nasihatte bulun ki biraz fazla çalışıp yüksek puan alsın. Sizin taleplerinizi değerlendireceğiz. AK Parti hükümeti olarak gençlerimizin önünü açmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sene 72 ile atanan bolumum bu sene 77 ile kapatti sebeb eylul adaletsiz kontenjan dagilimi
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    pis pis gülüyorlar resmen aşağılıyorlar kadını...
    Cevapla
  • zlyha 9 yıl önce Şikayet Et
    Varsa yoksa atanamayan öğretmen.6ayda sadece eğitim fakültesi mezunlarına 55.000 kadro verildi.3buçuk milyona ise 1yılda 5.000 kadro!!!
    Cevapla
  • Sivaslı 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu atanamayan öğretmenlerin sorunu değil hükümet bizi bu bölümlere aldıysa polis, asker vb yapmayacak. Ben dört yıl polis asker olmak için mi çabaladım. birçok adayın sapasağlam gözleri bozuldu. sorumlusu bu devlettir!!! Atamayacaksan almayacaksın okullara öğrenci
    Cevapla
  • Sivaslı 9 yıl önce Şikayet Et
    üniversitedeki hocalar tüm işi öğrenciye yıkarsa yata yata para kazanır sonra öğrencinin yaptığını beğenmezse bu ülkedeki eğitim ikinci bir aşamaya yükselemez. Üniveriste sınıfları akıllı tahtalarla donatıldı fakat kullanabilen hocaların oranı %20... Bu hocalar zaten nasıl kısa yoldan dersi anlatırım öğrenciye anlattrım tarzındaki düşüncesi benim fakültede hakim. Ders x hoca y yi anlatıyor. çünkü o alanda yetkin değil. bir şey bilmiyor çünkü. Sonra öğrenci şöyle öğrenci böyle teraneleri! Yeterli eğitimi alamayan bu zavallı öğret. adayları da atanamıyor. yazık değil mi? o kadar para harcıyor aileler ! haram olsun hakkım varsa.
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    2002 ak parti seçim vaadi: 1.Atanamayan öğretmen kalmayacak 2. Hem mezun edeceksin hem atamayacaksın. 2002 de 30Bin mezun 330Bin oldu. Bir Bakan kalkıp kızına nasihatte bulun diyor vatandaşa ama çalıştırdığı 80Bin ücretli öğretmen ne ??? Yazıktır günahtır bu millete. Kadın gelmiş derdini anlatıyor şu söyleme bak!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak