Kamalak ve Destici horon tepti!

Saadet Lideri Mustafa Kamalak ve BBP Başkanı Mustafa Destici, Giresunlularla horon tepti.

GİRİŞ 02.05.2015 18:50 GÜNCELLEME 02.05.2015 19:02
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

7 Haziran seçimlerinde ittifak yaparak birlikte girecek olan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Feshane'de düzenlenen "Giresun Günleri"nde stantları gezdi. Kamalak ve Destici fuarda Giresunlularla horon tepti.

Stant ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Mustafa Kamalak, “Seçimlerin başta ülkemiz olmak üzere bütün insanlık hayırlı sonuçlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Bilhassa da Türkiye'miz için hukukta adalet, kazançta bereket, eğitimde fazilet, tüm milletimiz için önce ahlak ve maneviyat diyorum. İnancı üzerinde yaşamasını, yüce rabbimizi azizi milletimiz bahşetmesini yine cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

YORUMLAR 33
  • OSMANLI TOKADI 8 yıl önce Şikayet Et
    İýi ķıvırıyolar.merhum Erbakan hocamız ve muhsin babi bilseydiler vefatetmeden partilerini kapatirlardı.aslinda bunlara halay yakişir.onuda pkk meclise girince çekerler.penisilvanyadan ķınada gelir.
    Cevapla
  • Selçuk 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene oyum MİLLİ İTTİFAKA !
    Cevapla
  • bahadır yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    rüzgar kayadan toz alır.sizn bir araya gelmeniz ittifaktır tamam.ama milletin ne kadarını temsil ediyor.yüzde 2.5 mu.tüm şer güçler ak partiye vururken ben niye onların safında olup ak partiye vurayım.kusura bakmayın ama sizler dava adamı değil,devran adamısınız.
    Cevapla
  • milli Görüşçü 8 yıl önce Şikayet Et
    Devran adamaı olanlar dün Demirel, Mesut Yılmaz'dı. Bugun Tayyip Erdoğanlar. İlelebet kalacak olanlar ise Milli Görüşçüler. 1999 yılında yüzde 15 oy alan Fazilet Partisi'ni bırakıp oyları bölen Akp'liler gelip bize şer ittifak masalları okumasınlar. Geçin bunları.
    Cevapla
  • ARİF 8 yıl önce Şikayet Et
    Oyum hak ittifaka ve milli görüş'e
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    bunların amacı akpartiye oy gitmesin tek dertleri bu .çünkü barajı geçemeyecekleri belli kime hizmet ettikleri de belli..ama istediklerini yapsınlar alacakları oy yüzde bir bile olamayacak...
    Cevapla
  • laz 8 yıl önce Şikayet Et
    akp kimun oylarunu aldu tabuki milli görüşün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...