Erdoğan: Suçun yoksa çık gel!

Erdoğan, Trabzon'daki toplu açılış töreninde Fethullah Gülen'e seslenerek "Suçun yoksa çık gel neden gelmiyorsun" dedi.

Erdoğan: Suçun yoksa çık gel!
Erdoğan: Suçun yoksa çık gel!
GİRİŞ 12.05.2015 05:34 GÜNCELLEME 12.05.2015 10:26
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonda gerçekleştirilen toplu açıluş töreninde halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

24 ayrı eser, 153 trilyonluk yatırım Trabzon'a tüm Türkiye'ye hayırlı olsun. Gidilmedik ilçe yok. Biz size sevdalıyız. Bizim size aşkımız var. Biz dertliyiz dertli. Dağları deldik. Ferhat olduk. Çünkü Şirin'e kavuşmamız lazımdı. Siz Şirin'siniz Şirin..

"BİZ YAVUZ'UN, FATİH'İN TORUNLARIYIZ"

Siz tünellerden geçiyorsunuz birileri konuşuyor bir dikili ağacınız olsun be. Utanmadan bunların eseri yok diyorlar. elinize dilinize dursun be. Biz Yavuz'un, Fatih'in torunlarıyız.

Biz ceddini inkar edenlerden değiliz. Onlar bu topraklarda mücadelenin tarihini yazdılar. Onları yaşatmayacağız da kimi yaşatacağız. Üçüncü köprü de bitiyor. Dünyanın en geniş köprüsü. 4 geliş 4 gidiş, ortasında da hızlı tren geçiyor. Nerelerden nerelere geldik. İman böyle bir şeydir işte.

Üniversiteye gidemeyen çocuklarımızın ayağına üniversiteyi getirdik. Biz sadece rabbimizin huzurunda eğiliriz. Kimileri Pensilvanya'nın karşısında eğilir. Kimisi paranın önünde eğilir. Ama biz Allah'tan başka kimsenin karşısında eğilmeyiz.

"7 HAZİRAN SEÇİMLERİ FARKLI OLACAK"

12 yılda Trabzon'a verilen yatırım ve destek 13.5 katrilyon. 7 Haziran seçimleri için kardeşlerimiz büyük bir heyecan duyuyor. 7 Haziran farklı olacak.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ DEDİKÇE ÇILDIRIYORLAR"

Ben başkanlık sistemi dedikçe daha da çıldırıyorlar. Önlerinde CHP ve HDP bölücü ve paralel örgüt aynı yerde saf tutmuşlar. Bunların hedefinde ne var? İmam hatip var. Kabe var.

DİYANET'İN ARABASI

Bölücü örgütün arkasındaki parti Taksim'i Kabe'ye benzetiyor. Eski Türkiye koalisyonu kurdular. Hedeflerinde Diyanet, imam-hatipler ve Kabe var. Diyanet'in arabası 1 milyon TL değil. Diyanet İşleri'ne bu arabanın daha kalitelisi gerekir. Diyanet İşleri Başkanlığımıza laf uzattırmayacağız.

CHP'NİN EĞİTİM VAATLERİ

CHP eğitimde 1+8+4 diyor. Yani bu söyleyince İmam-Hatiplerin orta bölümünü kapatıyorsun. Kızlarım bu ülkede üniversiteye gidemedi. Başlarını açmadıkları için başka ülkede okumak zorunda kaldılar. Ben dertli babayım 4 evladım da imam hatip mezunuydu. Onlar bu çileyi çekti. Benim evlatlarım bu ülkenin vatandaşı değil mi?

"NEDEN GELMİYORSUN ÇIK GEL..."

MGK'da karar çıkarttık. Legal görünüm altında illegal örgüt çalışması yapan örgütler içinde Paralel Yapı da var. Suçun yoksa çık gel. Neden gelmiyorsun? Şimdi bunların elamanları da yurtdışına kaçıyor. Neden kaçıyorsun? Kalsana burada.

"SSK'DAKİ DÖNEMİNİ DE BİLİYORUZ"

İş yok diyorlar, var. Ama iş beğendiremiyoruz. Çünkü devlette iş istiyorlar.  Özel sektörde ki iş değil mi? Memur işçi ayrımını kaldırmamız gerekiyor. İşsizlere iş vereceğim diyor. Biz senin SSK'daki dönemini de biliyoruz. Hastaneler pislikten geçilmiyordu.

Nerede minareler yükseliyorsa bundan rahatsız oluyorlar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 73
  • TTT 8 yıl önce Şikayet Et
    Dost dostuyla beraberdir.
    Cevapla
  • cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli aynı lafı dediğinde hepiniz ona saldırmıştınız ne oldu
    Cevapla
  • Ibo 8 yıl önce Şikayet Et
    Hani demişsin ya herkes memur olmak istiyor, işçi memur ayrımını kaldırmamız gerekiyor diye; sen en düşük memur maaşını ( hademe ) 2100 lira, asgari ücreti de 900 lira yaparsan o fark kalkmaz bilesin.
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    F Gülen türkiyeye neden gelsinki, 1200 tl emekli aylığı ile milyar dolarlar servet yapan biri olarak hesap vermeye çekilecek !
    Cevapla
  • muhsin albayrak 8 yıl önce Şikayet Et
    asla asla bu ülkenin başına CHP nin gelmesini istemiyorum. hiç bir vaadine de inanmıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu