Erdoğan fetih şöleninde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 562. yıl dönümü kutlamalarının düzenlendiği Yenikapı’da vatandaşlara sesleniyor.

GİRİŞ 31.05.2015 00:18 GÜNCELLEME 31.05.2015 01:11
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

İstanbul, ey aziz İstanbul, seni  yürükten selamlıyorum İstanbul. Seni muhabbetle selamlıyorum eyyy şehirlerin adresi İstanbul. Seni bütün semtlerinle sokakların selamlıyorum. İstanbullu tüm kardeşlerimi selamlıyorum. Fethin 562. Yıldönümü mübarek olsun. Değerli kardeşlerim bugün fethin yıldönümünü farklı kutluyoruz.

Ezanlarımıza söz söyleyen dillere geçit vermeyeceğiz. Bilesiniz ki 'Zulüm 1453'te başladı' diyen, 'Pontus Soykırımı, Ermeni Soykırımı' diyen hainlere göz yummayacağız. İstanbul'u, kutsal emanetler başında kesintisiz Kur'an okunan bir şehir olmaktan çıkarmaya çalışanlara imkan tanımayacağız. İstanbul'un yüreğinde 562 yıldır yanan fetih ışığını söndürmek isteyenlere asla meydanı bırakmayacağız. Bu ülkeyi bölmek, bu milleti parçalamak için her yola başvuranlara yol vermeyeceğiz.

'AMERİKA'DA NEW YORK TIMES DİYE BİR PAÇAVRA VAR'

Amerika’da bir New York Times diye paçavra var. Bu gazete daha önce yaptığı gibi bizimle ilgili yazı yayınladı. Neymiş. Türkiye’nin üzerinde kara bulutlar varmış. Her türlü fitnenin başını çeken iki yayın organı üzerinden bizi eleştirmişler. Bu gazete Sultan Abdülhamit için mutlak monark diyordu. Bu gazete o gün Osmanlı devletine kustuğu kini Türkiye Cumhuriyeti’ne ve onu temsil eden şahsıma yönetiyor.  Gazetenin sahipleri hep aynı aile. Ermeni lobisine yakınlığı ile bilenen bu gazete son zamanlarda Pensilvanya ile işbirliği içinde. 90’lı yıllarda kaçtı Amerika’ya gitti. Sen Hoca Efendi değil miydin ya. Mekke’ye gitsene. Ne işin var Amerika’da

 

YORUMLAR 64
  • ABDÜLKADİR ERSOY 8 yıl önce Şikayet Et
    Tayyib istanbul fethini kutladı.papaz da tayyibi kutladı.
    Cevapla
  • koc 8 yıl önce Şikayet Et
    Hicbirşey yapmasa dacosta israile attığı tokat ona yeter 100 yıldanberi ejdadımızın kemikleri sızlıyordu ALLAH yarve yardımcın olsun uzun adam
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Medeni Batının Tasması elimizde İngiliz Yahudi İttifakı ve Papa Destekli Haçlılar son kurşunu karavana sıktılar ALLAH bizden yana. Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Handan sonra İNGİLİZ YAHUDİ ittifakının karşısına dikilen tek isim Evladı Osmanlı Recep Tayyip Erdoğan oldu! Şair "Bu millet er ya da geç lideri çıkarır!" derken çok haklıydı! Ama marifet çıkarmak değil, sahip çıkmak! Liderler Lideri Ümmetin son kalesi HALİFESİ Evladı Osmanlı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğan !
    Cevapla
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir kutlamadan öte, nesilleri kendi tarihiyle, kendi değerleriyle buluşturan bir diriliştir. Büyük mutluluk, büyük bir onurdur. Fatih'ten, şanlı ordusundan yüce Mevlâmız razı olsun.. Ezan-ı Muhammediye'yi "tanrı uludur"a çevirenlerden, millete balans çekenlerden, uluslararası operasyonculardan Allah ülkemizi korusun. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, milletimizden Allah razı olsun. Fetih şölenimizin 562. yılı mübarek olsun.
    Cevapla
  • onur atmaca 8 yıl önce Şikayet Et
    sen Allahın bir lütfusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak