Eski bakan Kurbanoğlu vefat etti

Eski Devlet ve Ulaştırma bakanlarından Muzaffer Kurbanoğlu (93), geçirdiği rahatsızlık sonucu İzmir'in Balçova ilçesinde hayatını kaybetti.

Eski bakan Kurbanoğlu vefat etti
Eski bakan Kurbanoğlu vefat etti
GİRİŞ 10.03.2006 14:37 GÜNCELLEME 10.03.2006 14:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Muzaffer Kurbanoğlu, bugün memleketi Manisa'nın Hatuniye Camii'nde
kılınan öğle namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
Kurbanoğlu'nun cenaze törenine yakınları, Manisa belediyesi eski
başkanlarından Ertuğrul Dayıoğlu, DYP İl Başkanı Rıfat Uygur, DYP
Merkez İlçe Başkanı İsmail Şahin ile çok sayıda Manisalı katıldı.
1913 yılında Manisa'da dünyaya gelen Kurbanoğlu, İstanbul
Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra politikaya atıldı.
Demokrat Parti'den 9, 10 ve 11. dönemde milletvekili seçilen
Kurbanoğlu, Menderes hükümetlerinde devlet ve ulaştırma bakanlıkları
görevlerinde bulundu.

YORUMLAR 13
  • mahmut mert 15 yıl önce Şikayet Et
    hakan sülicek arkadaşım. eskden sstem farklydı adamlar dirk kendne karşı olnları indiryor yada bi çeşt zarar verbilyordu.şmdi devir değşti o halk anlrsa yedğin haltı;snin malın satmyor orda zrar edyorsun bi çeşt tpki yiyrsun canını acıtyor buda.şmdi ne yapyorlar.halkın arksndaki partyi açktan destklyorlar neden sütten ağzları yndı ve ynıyor.şmdi erdğana brşey olsa ne olcak bilyomsun.admlar dickki biz erdoğnı destkledik biz niye öldrelim ki...???halkta dicekki yok canım o destek veriyodu o öldürmez o iyidir!!olay budur anlayan
    Cevapla
  • Barışık hayat 15 yıl önce Şikayet Et
    \"27 Mayıs Darbesinde Amerikan Parmağı\" (3). Dünya pamuk piyasasının bir numaralı üreticisi olan ABD\'nin, pazardaki payının yüzde 1-2 nisbetinde bile düşmesine tahammül edemediğini Menderes ve Zorlu\'nun, ABD\'nin bu sinsi politikasının farkına vararak ilişkilerde daha dikkatli bir tavır aldıklarını ve dolayısı ile menfaati zedelenen Amerikalıların DP iktidarını gözden çıkardıklarını,Biliyormuydunuz? Aşiroğlu, Orhan Gazi;Tarih Tüneli, Zaman Gazetesi, 26 Temmuz 1989 ve \"İngiliz Gizli Belgelerinde Menderes-Amerika Kavgası\" Milliyet, 15 Şubat 1989,s.11
    Cevapla
  • Barışık hayat 15 yıl önce Şikayet Et
    Menderes\'i kim astı? )2). Türk menfaatlerini korumada fanatizm derecesinde dikkatli. Batıcılık kisvesi altında muhtemelen bir yabancı düşmanı ve inatçı bir müzakereci... \" diye yazıldığını...\"Türk menfaatlerinin korunmasında fanatizm derecesinde dikkatli...\" denilen bu Menderes hükümetinin Dışişleri Bakanı\'nı ise bizim, darağacında sallandırarak mükafatlandırdığımızı(!) Biliyormuydunuz? (Aşiroğlu, Orhan Gazi; Tarih Tüneli, Zaman Gazetesi, 5 Nisan 1989)
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 15 yıl önce Şikayet Et
    DİN DÜŞMANLARI, ERGENEKON VE ÇETELERLE TERÖR ESTİRİYOR. Eskiden darbe yapıyorlardı. Sonra darbecilik yalama yaptı; kendileri de yalama oldu. Hiçkimse iplemez oldu bunları. Daha sonra darbenin postmodernini çıkardılar; yani yargıyı maşa olarak kullandılar. Doğrusu yargı da maşalık görevini iyi yaptı. Şimdi yargı; postalcılık da oynuyor; kendini aştı yani. Ama milletin gördüğü ve anladığı tek şey, bu çeteye bulanmış dejenere sistemin artık milletin nefretini kazandığı ve acilen değişmesi gerektiğidir.
    Cevapla
  • serkan tekin 15 yıl önce Şikayet Et
    Menderes ve Özal\'ı RTE ile aynı kefeye koymayın lütfen!. çünkü RTE henüz asılmadı ya da zehirlenmedi! Hele bi öldürülsün ondan sonra değerini biçeriz dimi!!! bu hastalıktan ne zaman kurtulacağız!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de kritik görüşme! Başkan Erdoğan Şukri’yi ağırladı
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..