İstifa eden Özkes başka partiye geçecek mi?

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Özkes, başka partiye geçeceği iddialarına yönelik "hiç bir partiyle temasım olmadı" dedi.

İstifa eden Özkes başka partiye geçecek mi?
İstifa eden Özkes başka partiye geçecek mi?
GİRİŞ 23.07.2015 03:10 GÜNCELLEME 23.07.2015 08:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP’den önceki gün istifasını veren İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, istifadan geri çevrilmesine yönelik parti yönetimi ve parti grubundan yapılan taleplere rağmen istifasını geri çekmeyeceğini söyledi.
 
KILIÇDAROĞLU’YLA GÖRÜŞTÜK: Yarın basın açıklaması yapacağım. Parti Meclisi’nden ayrılmam konusunda en ufak bir ima dahi yapılmadı. Ben sayın Genel Başkan ile pazartesi günü 45 dakika kadar konuştuk. Konuşmamız esnasında ben istifa imasında bulundum. O da bilakis ayrılmamamı çağrıştıran cümleler kullandı. PM’den istifa ne telaffuz edildi ne de ima olarak geçmedi o konuşmada.
 
ARTARAK GELDİ: Üsküdar Belediye Başkan adaylığı esnasında yaşadığım sorunlar bugüne kadar biraz daha artarak geldi. Milletvekili seçimlerinde daha da çekilmez boyutlara ulaştı. 
 
BAŞKA PARTİYLE TEMASIM SÖZ KONUSU DEĞİL: Şu anda inanın bütün samimiyetimle söylüyorum, başka bir partiyle en ufak bir temasım söz konusu değil. 
 
GEREĞİ YAPILMALI: Bu konudaki tavrımın değişmesi konusunda bir gelişme yok. Yani, ‘Sen, partiye lazımsın, iyi adamsın, has adamsın’ diyorlar. Ama gerisi ne? Gereği yapılmalı. 
 

YORUMLAR 4
  • A.Ş.Fetih.1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Fetvası varmı ... caizmi
    Cevapla
  • ahmet yüksel 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın müftüm sizin CHP de ne işiniz var?Yıllar boyunca kürsüde islam adına hizmet ederken kalbinize CHP yi nasıl yerleştirdiniz?İslam ve CHP kimyaları pek uyuşmaz.Yaşar Nuri bey bile CHP ye tahammül edemedi ayrıldı.Siz bunlardan hiç ders almadınız mı hatanızda ısrar ettiniz.önemli olan hatanızdan dönmeniz.İnsanız sonuçda kimse peygamber değil.Sizi tebrik ediyorum sayın müftüm.
    Cevapla
  • kaiser soze 8 yıl önce Şikayet Et
    gorevini yaptın secim zamani. nifak tohumlarini soktun musluman kesime.. tesekkurler artik gidip yine iyi adam olabilirsin. ihtiyac oldugunda biz seni cagiririz..
    Cevapla
  • ayşe 8 yıl önce Şikayet Et
    etse ne olur etmese ne olur?kaç gündür haber bu.seçildiği partiyi terkeden vekilin,vekilliği de bırakması gerekir.ahlak bunu gerektirir ve o zaman haber değeri taşır işte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?