Şehit babasının rüyası Bakan'ı duygulandırdı

Şehit babası Mehmet Gökçe, iki gün önce oğlunu rüyasında nasıl gördüğünü, cenaze törenine katılan Bakan Yıldız’a anlattı.

Şehit babasının rüyası Bakan'ı duygulandırdı
Şehit babasının rüyası Bakan'ı duygulandırdı
GİRİŞ 02.08.2015 18:11 GÜNCELLEME 02.08.2015 18:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erzurum-Kars karayolunda bölücü terör örgütü PKK’nın döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe’nin babası Mehmet Gökçe, şehit düşmeden iki gün önce oğlunu rüyasında nasıl gördüğünü, cenaze törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a anlattı.

Mayın patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ali Gökçe memleketi olan Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek beldesinde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı.

Cenaze namazının kılınacağı Ellek Merkez Camii'nin avlusunda şehit Uzman Çavuş Ali Gökçe’nin babası Mehmet Gökçe ile bir süre sohbet edip taziyelerini bildiren Bakan Yıldız’a şehit babası oğlunu ölmeden önce nasıl rüyasında gördüğünü anlattı. Mehmet Gökçe Bakan Yıldız’a anlattığı rüyasında, “Oğlum bir ağacın dibinde oturuyor. Oğlum burada ne yapıyorsun kalk gidelim dedim. Baba ben gitmem ben burada nöbet bekliyorum, nöbetimi terk edip gidemem dedi. Oğlum kalk gidelim ne olur ne olmaz sana dedim, baba bana bir şey olmaz ben de çelik yelek var dedi. Benim elimde silahım var dedi. Böyle rüyamda konuştuk kendisiyle” şeklinde rüyasını anlattı.
Bakan Taner Yıldız ise 'Allah rahmet eylesin' diyerek şehit babasına taziyelerini iletti.

YORUMLAR 4
  • gülşen uysal 8 yıl önce Şikayet Et
    şehitlik en yüce makam.çok ilginç ben de rüyamda görüyorum. kaç kişi şehit olacağını ertesi gün haberlere bakıyorum. aynen.demek ki şehitlik önemli bir kader. önceden yazılmış.Allah müslümanları ülkemizi korusun.pkk inşaallah silahı bırakır kalıcı barışa yönelirler. silahlar bırakılmadan demek ki barış olmuyor.
    Cevapla
  • suat 8 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir yorum.Allah hepsine rahmet etsin
    Cevapla
  • Anonim 8 yıl önce Şikayet Et
    Kurbanlar gördüğü Çınar Ağacıdır, Devleti Ali Osmaniye dir. Dibinde gölgesinde oturmasından bellidir. Çelik Yelek Duadır, Silahı ise İman' dır. Şehit olanlara üzülmeyin, onlar yüce makamdadır, ölü değildirler bilhassa canlıdırlar, biz göremeyiz. Rabbim bizleri ŞEHİTLER in şefaatine mahzar eylesin. O YÜCE MAKAMA ULAŞTIRSIN.
    Cevapla
  • saddektu 8 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sabırlar versin çok zor bir acı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza