Şehit cenazesinde korumalar birbirine girdi

Şehit Nurettin Öztürk’ün cenaze töreninden sonra Başbakanlık ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumaları arasında arbede yaşandı.

GİRİŞ 17.08.2015 16:53 GÜNCELLEME 17.08.2015 17:07
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Şehit Astsubay Başçavuş Nurettin Öztürk’ün Kocatepe Camii’ndeki cenaze töreninden sonra Başbakanlık ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumaları arasında arbede yaşandı.

Top aracına konulan cenaze uzaklaşırken korumaları da Kılıçdaroğlu’nu alandan götürmek için makam aracını getirtmeye çalıştı. 

KORUMALAR ARASINDA ARBEDE

Bu sırada Başbakanlık korumaları, “Emir gelmedi” diyerek aracı bariyerlerden içeri almak istemedi. Önce aracın makam şoförü inerek Başbakanlık korumalarıyla tartıştı ve bariyerleri geçti. Başbakanlık korumaları aracın önüne geçerek geçişini engelleyince bu kez Kılıçdaroğlu’nun koruma müdürü koşarak gelip müdahale etti. CHP liderinin koruma müdürü ile Başbakanlık korumaları arasında kısa süre arbede yaşandı. Başbakanlık korumalarının engelleme çabalarına karşın polisleri birkaç metre sürükleyen araç, barikatı aşarak ilerledi.

YORUMLAR 52
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    başbakan korumaları çok sönuk kalmış
    Cevapla
  • Güven ortamı?! 8 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanlık korumaları neden engelliyor? Polis polise güvenmiyor mu? Adam CeHaPeli olabilir hiç sevmediğin biri bile olabilir ama o bir partinin Genel Başkanı ve Milletin vekili!? Bu yüzden adamın aracını engellemek abesle iştigaldir. Neymiş emir gelmemişmiş! Bir ülkede iktidar kadar muhalefette güçlü değilse orada demokrasi sağlıklı işlemez.
    Cevapla
  • tahir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu chape nin korumaları terbiyesiz ve çirkef güvenlik söz konusuysa başbakanlık korumaları zaten oradalar demek ki adamların bi bildiği var ben olsam o koruma müdürünü indirirdim aşağı dua etsinler başbakanlık korumaları sakin davranmış.
    Cevapla
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    CeHaPenin polslride ayni kafadan anlasilan, kendilerini yüksek görüyorlar.
    Cevapla
  • esnaf 8 yıl önce Şikayet Et
    chp ye haksızlık yapılmış türkiyenin 2. partisi bunu hak etmiyor.ordaki korumaların eğitime ihtiyacı var gören de diyecek bomba yüklü arabaya izin vermiyorlar.
    Cevapla
  • konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    bu chp den herşey beklenir. hdp ye oy veren bir chp den bahsediyoruz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı