Davutoğlu: 1 Kasım'a kadar uyumak haramdır

Ankara'da il başkanlarına seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, "1 Kasım'a kadar zaruret dışında uyumak haramdır" dedi.

Davutoğlu: 1 Kasım'a kadar uyumak haramdır
Davutoğlu: 1 Kasım'a kadar uyumak haramdır
GİRİŞ 28.08.2015 13:05 GÜNCELLEME 28.08.2015 13:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda il başkanlarına seslendi. 1 Kasım erken seçimleri için partililerine seslenen Davutoğlu, "Size bundan sonra 1 Kasım akşamına kadar, zaruret dışında uyumak haramdır" dedi.

Davutoğlu, toplantının sonunda partililerinin ayakta alkışladığı şu sözleri sarfetti:

"Ve nihayet il başkanlarımız. Sizler AK Parti teşkilatının yereldeki liderlerisiniz. Size bundan sonra 1 Kasım akşamına kadar, zaruret dışında uyumak haramdır. Rehavet yok, fetret yok, uyumak yok. 24 saat yetmiyorsa 25’nci saati, bir hafta yetmiyorsa 8’nci günü bulacaksınız. Ben emredeceğim ama önce yüreğiniz emredecek. Ramazan bayramında hepiniz şunu söylediniz, aman sayın başbakanım koalisyon yapmayalım seçime gidelim biz hazırız. E meydan burada, erler de yiğitler de burada. Madem o kadar yürekten istediniz, biz de hükümet kurmaya çalıştık ama rabbimiz ve milletimiz tekrar seçim dedi."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    Haram ve helal Allah'ın takdiriyledir.Bu iki kavramın mecazi olarak bile Allah'ın takdir ettiklerinin dışında kullanılması tehlikelidir.
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    biz milleti uyandırmak için uyumayalım
    Cevapla
  • ali paşa 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım, yereldeki burnu havalarda gezen teşkilat mensuplarınız başkanlarınız olmasa koalisyona falan gerek kalmaz. bu zorluklar da başımıza gelmezdi. kulaklarını iyi çekmek lazım onların...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma