MHP'den Tuğrul Türkeş'e fotoğraflı cevap!

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş'in, Başbakan Davutoğlu'yla yaptığı mezar ziyaretine MHP'den fotoğraflı yanıt geldi.

MHP'den Tuğrul Türkeş'e fotoğraflı cevap!
MHP'den Tuğrul Türkeş'e fotoğraflı cevap!
GİRİŞ 02.09.2015 22:33 GÜNCELLEME 02.09.2015 22:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş’in, MHP’nin kararına aykırı davranarak seçim hükümetindeki Bakanlık teklifini kabul etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. MHP’den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Tuğrul Türkeş, son olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti.

DAVUTOĞLU'YLA MEZAR ZİYARETİ MHP'LİLERİ KIZDIRDI

Türkeş'in Davutoğlu'yla birlikte yaptığı o ziyaret, başta Devlet Bahçeli ve diğer MHP'lileri kızdırmıştı. MHP, bu duruma tepkisini resmi Facebook hesabından yayınladığı fotoğrafla gösterdi.

BAHÇELİ İLE BABA TÜRKEŞ'İN FOTOĞRAFIYLA YANIT VERDİLER

MHP Facebook hesabından partinin kurucusu Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin birlikte yemek yerken çekilmiş fotoğrafı paylaşıldı. Paylaşılan fotoğrafın altına, "Dert sofrasından bal yediler, baş verdiler. BAŞ EĞMEDİLER" diye yazılarak Tuğrul Türkeş'e gönderme yapıldı.

YORUMLAR 8
  • Sakirt 8 yıl önce Şikayet Et
    Dert sofrasina bakin kebaplar yeniyor
    Cevapla
  • Mertcan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tuhaf insanlar bu fotoğrafla Tuğrul Bey'in durumu arasında nasıl bir bağlantı kuruyorlar. Mhp'nin 40. yılında iktidar olma hesbı gibi bir şey herhalde
    Cevapla
  • ferit 8 yıl önce Şikayet Et
    Hainler devleti işgal edecekler, her gün şehit haberleri geliyor adamların uğraştıkları şeylere bak. Afferin size. Bu kafayla devam mhp...
    Cevapla
  • ard 8 yıl önce Şikayet Et
    nasil bas egmedin bohcali, ecevitin onunde rahsanin onunde el pence divan duruyodun, senin zamaninda basbakan olan ecevit de clintonun karsisinda hazir olda duran er gibi duruyodu??
    Cevapla
  • ercu 8 yıl önce Şikayet Et
    işin fotoğraflara kaldıysa eyvah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular