Bahçeli'den o kaymakama sert tepki

MHP Lideri Devlet Bahçeli, şehit olan polisin ailesine acı haberi kameralar karşısında veren Hassa Kaymakamı’na sert tepki gösterdi.

Bahçeli'den o kaymakama sert tepki
Bahçeli'den o kaymakama sert tepki
GİRİŞ 16.09.2015 21:59 GÜNCELLEME 16.09.2015 21:59
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

MHP Lİderi Devlet Bahçeli, şehit olan polisin ailesine acı haberi kameralar karşısında veren Hassa Kaymakamı’na sert tepki göstererek, ’’Bu densiz Kaymakamın, bu iflas etmiş şahsiyetin şehitliği magazinleştirmesi utanılması ve mutlaka cezalandırılması gereken bir alçalmadır’’ dedi.

YORUMLAR 16
  • Karadağlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Devlet Bahçeli Bey efendi bu tip kara haberler tez duyulur diyerek başlıyorum sayın Kaymakam bey ve diğer görevliler oraya gitmeden önce zannederim bası mensupları oraya gitmişlerdir sanırım, Böylesine haberler yerine çözüm üretip bu terör belasından nasıl kurtururuz buna kafa yoralım boş işlerle uğraşmayalım Allah aşkına şu Memleket meseleleri için ne yaptınız ancak çıkıp eleştiriden başka bir şey bilmiyorsunuz ne güzel eleştirmek şu iç güvenlik yasa tasarısında HDP ,ve CHP ile neden beraber oldunuz söyleyin sizlerin derdi vatan ve millet değil ki tek derdiniz Cumhurbaşkanı gitsin de vatan batsın başka bir şey değil.
    Cevapla
  • berivan 8 yıl önce Şikayet Et
    adana belediye başkanına ne diyecen pisküvit amca
    Cevapla
  • Fatih Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    dernek partisi bahçeli gene balıklama atladın. o çekimlerin kaymakamdan habersiz gizli çekim olduğu gerçeğini araştırma gereği bile duymadın.senin için bir malzeme olduğunu düşündün. sen şehid kanları ile besleniyorsun. söyle bakalım bu vatan için sen ne yaptın. koskoca bir hiçbir şey.
    Cevapla
  • kuruoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    aynı açıklamayı adana belediye başkanı içinde yapsana.
    Cevapla
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    çok ilginç kırk yılda bir olsada bahçeliden memleketle ilgili hayırlı bir açıklaması oldu bravo
    Cevapla
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    ama kameraya alanın 'doğan haber ajansı 'olduğunu bildiğinden onlara tek laf edemedi.hırsını kaymakamdan alıyor. yahu hem çekiyorlar hem gazetede basıyorlar.sonra da ayıp değil mi diyor aynı gazete. bu millet de bu kadar aptal mı ki,bunu görmüyor da,o medya plazasında bulunanlar şeyleri ile gülüyorlar.iki cam çatlattılar deyince bunları teselli etmek bahçeliye düştü demek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap