Türkiye PYD'yi vuracak mı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'nin sızma girişimi olursa Türkiye'nin nasıl bir yol izleyeceğini açıkladı.

Türkiye PYD'yi vuracak mı?
Türkiye PYD'yi vuracak mı?
GİRİŞ 02.10.2015 04:11 GÜNCELLEME 02.10.2015 07:47
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal 7 Medya grubu adına ABD gezisine katılan Mehmet Acet’in de aralarında olduğu gazetecilerin  sorularını cevapladı. Davutoğlu, PYD'nin Suriye'den Türkiye sınırına sızması halinde gerekenin yapılacağını açıkladı.

'GEREKLİ CEVABI ALIRLAR'

Ruslar ılımlıları vuruyor, ABD DAEŞ’i vuruyor, sizin yaptığınız açıklamada PYD’nin Kandil’le olan bağlantısını vurguladığınız. Bunu tespit ettiğinize göre Kuzey Suriye’de Türkiye’nin PYD’yi de vurması gerekmiyor mu? sorusuna Başbakan Davutoğlu, ''Irak’tan olduğu gibi Suriye’den de Türkiye sınırına bir sızma olursa gerekeni yaparız. Kim Türkiye’nin ulusal güvenliğini tehdit etmeye kalkarsa gerekli cevabı alırlar. Türkiye’ye dönük olarak doğrudan bir girişim olursa gerekli tedbirleri alırız.'' cevabını verdi.

YORUMLAR 62
  • TC mmm 8 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıysa vur bıraz duşunun cahıl
    Cevapla
  • ilker 8 yıl önce Şikayet Et
    sizde gidin PYD yi vurun..!
    Cevapla
  • Kara Mücahit 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz hep savasci bir milletik, savasci ruhumuzu öldürüyorsunuz böyle. Buna sabir demeyin, ha yüz yilla askin sabr ediyoruz. Amerika bir yerleri vurur bize zarar, rusya biryerleri vurur bize zarar. Süriye oldu samar oglani, havadan yagmur yerine bomba yagiyor. Ülkeyi yerle bir ediyor, dünya gicleri dedikleri ülkeler, sende izliyorsun. Kalk ayaga sahlan suriye bizim, dalgalansin ayyildimiz Sam da Halepte... bakalim o Zaman da vurabilecekler mi????
    Cevapla
  • tora 8 yıl önce Şikayet Et
    dolayli bir girisim okunca gereken önlemi almiycaz mi?
    Cevapla
  • İslamcı Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    pyd ve esed vurulmalı muhaliflere her türlü yardım açılmalı rus korsan uçaklarına karşı muhaliflere stinger verilmeli ukraynaya 5 bin asker gönderilmeli rusyaya ders olması için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt