Başbakan'ın davetine MHP ve CHP'den yanıt

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Davutoğlu ile görüşmeyi kabul etti. MHP Lideri Devlet Bahçeli reddetti

Başbakan'ın davetine MHP ve CHP'den yanıt
Başbakan'ın davetine MHP ve CHP'den yanıt
GİRİŞ 11.10.2015 00:22 GÜNCELLEME 11.10.2015 00:45
Bu Habere 260 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yarın Çankaya Köşkü'nde görüşecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada Davutoğlu'nun, Bahçeli ile Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne davet ettiği belirtildi.

MHP Genel Başkanlığının, görüşme talebini, "Sayın Başbakan Sayın Bahçeli'nin 'hayır' cevaplarına alışık olduğu için bu görüşme talebine de 'hayır' diyoruz" ifadesi ile reddettiği vurgulandı.

Açıklamada, Davutoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile yarın saat 15.00'te Çankaya Köşkü'nde bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

YORUMLAR 260
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bahçelide bi ihanet içindedir bu vatana .hdp neyse bahçelinin mhps de aynıdır .bunları iyi görmek ve takip etmek lazım
    Cevapla
  • sondaj vurulur 8 yıl önce Şikayet Et
    bence bahceli hasta onun icin anlamasılar diye herşeye hayır diyor
    Cevapla
  • Muslukçu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekleyebilirsiniz ki adamlarda şunu yapacağım bunu yapacağım diye bir fikir yok icraat yok oylarını artıra bilmek için Reisin dediği gibi kafatası avcılığı yapıyorlar vilayet girişlerinde ellerini bozkurt yaparak kahraman şehitlerimizin cenazelerini bekliyorlar bekleyenlerden 100 tanesine sorsan fatihayı doğru dürüst okuyan on tane çıkmaz yazık hem de çok yazık
    Cevapla
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    kemal beyin diyeceği ''istifa et ben geleyim''. başka bir şey demez kemal bey.. boşuna göruşecek. göruşme bile olmayacak. ama işte usul yerine gelsin.bahçeli de ABD sefaretinden izin alması lazım.
    Cevapla
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD sefaretinden izin çıkmadı demek. hala herşeye hayır diyor.kafası çalışanlar seçim ertesi gunu ABDlilerle yapılan göruşmeye bakın.her şey ondan sonra değişti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı