Akdoğan: Treni kaçırdılar...

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "İktidar ortağı olma şansını tepenler treni kaçırdı. 'Seçmen koalisyon istiyor' tezi de çöktü" dedi.

Akdoğan: Treni kaçırdılar...
Akdoğan: Treni kaçırdılar...
GİRİŞ 02.11.2015 14:52 GÜNCELLEME 02.11.2015 14:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Akdoğan, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

"AK Parti, ANAP gibi çöküş dönemine girdi' diyenler, AK Parti'nin muhteşem geri dönüşünü anlamaya çalışmalı" değerlendirmesinde bulunan Akdoğan, AK Parti'nin, milletin gelecek umudu olduğunu belirtti.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "İktidar ortağı olma şansını tepenler treni kaçırdı. 'Seçmen koalisyon istiyor' tezi de çöktü. Millet istikrar için güçlü iktidarı seçti. 7 Haziran ve 1 Kasım seçim sonuçlarını birlikte değerlendirerek, oy veren ve vermeyen vatandaşlarımızı doğru anlamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Seçmen koalisyon zaten istemez. Bu ülke koalisyonlardan çok çekti. Sayabileceğim çok etken var ama son 2 aydır teröre indirilen darbe oylarda büyük etkendir. Sakın teröre göz açtırmayın. Akıllı adamlarsınız Hdp yi muhatap almayın. Doğudaki vatandaşımızı koruyun. Oylar geri gider haberiniz olsun.
    Cevapla
  • islam 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın Türkiyemizin kurtuluşu
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru millet yukarıda koalisyon falan istemiyor kendi koalisyonunu kurarak akp yi tek başına iş başına getirdi. Teröre sakın prim vermeyin.
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    7 haziran sonuçlarına göre ortaya atılan halk koalisyon istiyor düşüncesi yanlış. bütün seçmen bir araya gelip bunu kararlaştırıp ona göre oy vermediler ki.şu partiye şu kadar akp ye 40-41 verelim de tek başına iktidar olamasın diye.her partili kendi partisine oy verdi. sadece kararsız olup her zaman duruma göre başka partilere kaçan oylar bu sonucu verdi.halkın % de 80-90 nı zaten koalisyon istemezken bu fikri aklıevvelin birisi ortaya atmış,herkes öyle tutturmuş gidiyor!
    Cevapla
  • abdullah konak 8 yıl önce Şikayet Et
    Valla iyi olur bence de. aynı rezillikleri gorursek gereği yapılacak vatandaş olarak ta biz bunu ifade ediyoruz.. Allah yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi