CHP'yi sarsan o iddia doğrulandı!

CHP'li bir milletvekilinin Meclis'teki odasından Atatürk fotoğrafını indirdiği iddialarıyla ilgili hazırlanan rapor tamamlandı.

CHP'yi sarsan o iddia doğrulandı!
CHP'yi sarsan o iddia doğrulandı!
GİRİŞ 01.02.2016 17:25 GÜNCELLEME 01.02.2016 17:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya'dan oluşan muhakkik heyeti, çalışmalarını tamamlayarak, Grup Başkanlığı'na iletti.

 Milletvekilleri araştırmaları çerçevesinde, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP İstanbulMilletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP İzmir milletvekilleri Aytun Çıray ve Zeynep Altıok, CHP UşakMilletvekili Özkan Yalım ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi dinledi.

 İddiayı gündeme getiren Nazlıaka, heyete isim vermezken, muhakkik heyeti, dinledikleri 6 milletvekilinin ses kayıtlarının çözümlerini, ifade tutanaklarını, kanaat raporuyla birlikte sundu. Raporda, böyle bir olayın yaşandığı tespitine yer verildiği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları veya yapmadıklarının yanında bu yaptıklarını dert edinecek kadar fuzuli işlerle iştigal etmeyiniz lütfen. Onların meclisteki vazifesi millete hizmet etmektir, bir fotoğrafa değil. Hesap soracaksanız yapmadıkları hizmetin veya yapılan hizmete oldukları engelin hesabını sorun.
    Cevapla
  • furkanr 8 yıl önce Şikayet Et
    atatürk kadar başınıza daş düşsün emi hala aynı zihniyet...
    Cevapla
  • zabit 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP Kürtlerin bunlarda yıllarca Atatürk'ün ve bizim üstümüzden geçindiler
    Cevapla
  • Esasçı 8 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün partinde onulmaz işler.
    Cevapla
  • Burak 8 yıl önce Şikayet Et
    Derhal parti kapatilsin ve Ataturkun resmini indiren ve o kisi koruyan kisiler yargilansin, boyle tiplerden biktik artik, ulkeye hic bir faydali olmayan beceriksizler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı