Davutoğlu: HDP'liler hiçbir yere kaçamazlar

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP'lilerin ve ihanet edenlerin dokunulmazlıklarını kaldıracaklarını söyledi.

GİRİŞ 03.05.2016 13:01 GÜNCELLEME 03.05.2016 15:05
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.  

HDP'li milletvekilleri dün akşam, dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü TBMM Anayasa Komisyonu'nu terk etti. HDP milletvekillerinin Komisyonu terk etmesinin ardından oy birliğiyle hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin Anayasa değişikliği teklifi kabul edildi.

HİÇBİR YERE KAÇAMAZLAR

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti grup toplantısında HDP'li milletvekillerinin terk ettiği TBMM Anayasa Komisyonu'na değindi. "Dokunulmazlık sürecini engellemek için milletvekillerimize saldırıyorlar. Meclis çatısını kavganın, kargaşanın adresi olarak göstermek peşindeler." diyen Davutoğlu, "Hiçbir yere kaçamazlar." ifadelerini kullandı.

"AHLAKSIZ ŞİDDETİ SAVUNUYORLAR"

"AK Parti bir dava partisidir, bir misyon hareketidir. Güçlü ve müreffeh bir ülke demektir. Muhalefetin hali ortada. Onlardan Türkiye'nin geleceği için bir katkı vereceğini beklemiyoruz. HDP ahlaksız bir şiddeti savunmaya, TBMM'de uygulamaya çalışıyor. Yönetimlerin kendilerinde olduğu şehirlere bile ihanet ediyorlar. Eli kanlı bir örgütün sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Dokunulmazlık sürecini engellemek için milletvekillerimize saldırıyorlar. Meclis çatısını kavganın, kargaşanın adresi olarak göstermek peşindeler. Ulu Cami'yi kana bulayan herkese dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar.

Bunları savunanlar da bu millete ait olamaz. Yabancı unsurların maşaları olurlar. Bu maşalara gereken dersi veren, AK Parti grubumuzu yürekten tebrik ediyorum. Dün bir destan yazdınız. "

YORUMLAR 26
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    dokunmazsaniz millet size dokunacak
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    dokunun yoksa sizin onlara dokunmamanız bize dokunuyor. bizde bize dokunacak iş yapanlara bunu hissettiririz...
    Cevapla
  • ege 7 yıl önce Şikayet Et
    ya terörisler bitecek yada ülke bitecek terörle mücadeleye devam
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    helal sana ahmet
    Cevapla
  • nevşehirli 7 yıl önce Şikayet Et
    çok geç kalındı çoooookkkkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...