Nuri Okutan 19 Haziran'daki kurultaya katılacak

Muhaliflerin girişimiyle 19 Haziran'da yapılacak olan MHP Olağanüstü Tüzük Kurultayına MHP tarafından ilk katılım haberi geldi.

Nuri Okutan 19 Haziran'daki kurultaya katılacak
Nuri Okutan 19 Haziran'daki kurultaya katılacak
GİRİŞ 16.06.2016 14:18 GÜNCELLEME 16.06.2016 14:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, milletin ortaya koyduğu iradeye uyarak, 19 Haziran Pazar günü yapılacak MHP Olağanüstü Tüzük Kurultayı'na katılacağını bildirdi.

Okutan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, uzunca bir süredir milletin gözü ve kulağının MHP'nin üzerinde olduğunu vurguladı.

"Çünkü aziz milletimiz, kuşatmayı yarmak ve ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştırmak için umudunu MHP ve ülkücü harekete bağlamıştır." diyen Okutan, esasen siyasetin, tabanla ve milletle birlikte yapıldığını söyledi.

Tabanın ve milletin iradesine karşı siyaset yapılamayacağını; tabanın ve milletin iradesine sadece saygı duyulup tereddütsüz uyulacağını ifade eden Okutan, "Bugün MHP tabanının ezici çoğunluğu ve aziz Türk milleti MHP'de bir tüzük değişikliği kurultayı yapılmasını istemektedir." dedi.

YORUMLAR 7
  • Zonguldaklı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kiminle aydınlığa çıkacaksın. Paralel terör örgüyle mi? mualiflerden Ülkücü tabandan gelen var mı? sayın vekil. Taban ve Millet size karşı Devlet Bahçeliye değil. Senin gibi neleri gelip geçti okutan. Hepsi boyunun ölçüsünü aldılar. Bu Kongre Fettullah itinin kongresi olacak. MHP nin değil
    Cevapla
  • AKİF 7 yıl önce Şikayet Et
    HADİ paralelciler kendinizi yavaş yavaş belli edin
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Aydinlik yarinlara hehehe nede guzel ulku fakat tam tersi niyette tabani partiden koparan onun yerine kendileri gibi dusunen teslimiyetci bir parti icin cirpinmalar amerika cek elini bu partiden
    Cevapla
  • Metehan 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana sayin valim
    Cevapla
  • Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    demekki aklı başında milletvekilleri de varmış. Liderin vekili değil milletin vekili.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar