Meclis'te Osmangazi köprüsü için temsili açılış

AK Parti milletvekilleri, Osmangazi Köprüsü için iktidar kulisinde temsili açılış yaptı.

Meclis'te Osmangazi köprüsü için temsili açılış
Meclis'te Osmangazi köprüsü için temsili açılış
GİRİŞ 30.06.2016 20:36 GÜNCELLEME 30.06.2016 20:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti milletvekilleri, Osmangazi Köprüsü için iktidar kulisinde temsili açılış yaptı.

Milletvekilleri, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü için iktidar kulisinde kurdela kesti.

TBMM Genel Kurulu'nda, Danıştay Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Tasarı'nın görüşmeleri nedeniyle açılış törenine katılamayan köprüyle bağlantılı illerin milletvekillerinin öncülüğünde iktidar kulisinde toplanan AK Partililer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende yaptığı konuşmayı televizyondan takip etti.

Ardından beraberlerinde getirdikleri kurdelayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eş zamanlı olarak kesen milletvekilleri, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kocaeli, Bursa, İstanbul, Yalova ve İzmir milletvekilleri, bölgelerine önemli bir hizmet niteliğinde olan köprünün açılış törenine Meclis çalışmalarını aksatmamak için katılamadıklarını ancak aynı heyecanı burada da yaşamak için temsili açılış gerçekleştirdiklerini belirtti.

YORUMLAR 7
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    nedense yapılan hizmetten dolayı rahatsızlık duyanların başında elin gavurundan önce bizim gavurcuklar geliyor. ulan nerenize battı oğlum yapılan hizmet la . göksunlunun dediğiyle elinize dizinize dursun lan yeter artık şu haseti bırakın oğlum hizmetlerin keyfini sürün lan. o 44 can sanki çok umurunuzdaydı vatan millet düşmanı hainler sizi.
    Cevapla
  • Dinamo Kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hay Haitililer kabul ederseniz size uçak ile bedavadan 15-20 kişi gönderiyoruz< Biz bir faydasını göremedik belki siz de işe yararlar
    Cevapla
  • Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    kamera şakası mı bu
    Cevapla
  • Osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha 44 masumun cenazeleri sogumamisken hepsinin agzi kulaklarinda... Utanma sikilma da kalmamis memlekette.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    saçma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!