HDP'li vekil Meclis'te PKK'yı savundu

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Öcalan ve PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğrafların yer aldığı sergiyi savundu.

HDP'li vekil Meclis'te PKK'yı savundu
HDP'li vekil Meclis'te PKK'yı savundu
GİRİŞ 15.07.2016 16:16 GÜNCELLEME 15.07.2016 16:16
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Meclis'te düzenlediği basın toplantısına Fransa'daki terör saldırısını kınayarak başlayan Baluken, PYD ve YPG'yi terör örgütü olarak niteleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'yi hedef aldı.

Terör örgütü PYD ve YPG'nin IŞİD'e karşı savaştığı için insanlık kahramanı olduğunu savunan Baluken, Türkiye'nin terör örgütlerinin tamamına karşı ortaya koyduğu tepkiyi ise hazmedemedi. Avrupa Parlamentosu'nda terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan ve PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğrafların yer aldığı bir sergiyi hatırlatan Baluken, Avrupa'nın PYD ve YPG'yi kahraman gibi gördüğünü söyledi. Baluken'in terör örgütlerini savunan bu sözleri Meclis çatısı altında söylemesi tepki çekti.

YORUMLAR 20
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    o aldığın maaş gözüne dizine dursun haram zehir zıkkım olsun seni orda tutanlarada yazıklar olsun
    Cevapla
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupa pis işlerinde kullandığı maşasını tabii savunur. sen de savunursun. ama bu ülke alçakların değil gerçek vatanseverlerindir. Bu Kürt, Türk farketmez. pkk yı savunan da haindir ve icabına bakılmalıdır. umarım 1 tane bile terörist ve savunucusu kalmaz. hainlere geçit yok. çok seiyorsanız defolun gidin avrupaya, ülkemizde gram taviz yok.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bir aslan miyav dedi..minik fare kükredi...ne ilginç bir dünya...
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Aldığınız para zehir zıkkım haram olsun. Burnunuzdan fitil fitil gelsin. Siz kimsenin vekili, temsilcisi değil, sırtımızda kötü huylu bir ursunuz.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık yeter ya.Bu kadarda teröre destek olmayın.Yeter.Çok seviyorsanız sevginizi kandilde onlarla yaşayarak gösterin.Hem devletin maaşını alacaksın hem de pkk nın destekleyicisi olacaksın.Dokunulmazlık da kalktı.Dokunulsun artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle