Erdoğan'dan Merkel'e 4 bin 500 isimli liste

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'de 4 bin 500 kişilik ismin yer aldığı bir liste verdiğini söyledi.

Erdoğan'dan Merkel'e 4 bin 500 isimli liste
Erdoğan'dan Merkel'e 4 bin 500 isimli liste
GİRİŞ 27.07.2016 12:30 GÜNCELLEME 27.07.2016 12:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin olarak, “Bu benim siyasi yaşamımın en kritik anıydı. Bu bir terör örgütü ve bu terör örgütüne karşı devlet bir refleks gösterdi. Bu refleksle birlikte bu girişim önlenmiş oldu. Ama daha takip etmemiz gerekiyor ve rehavete kapılmamamız gerekiyor” dedi.
 
Erdoğan, idam cezası tartışmaları konusunda, “Halk diyor ki 'ölüm cezası istiyoruz', siyasetçi olarak 'kabul etmiyoruz' diyemezsiniz” değerlendirmesinde bulundu. Erdoğan, Alman ARD televizyonuna verdiği mülakatta, Milliyet'te yer alan özetle şunları kaydetti:
 
'ŞANSÖLYE'YE DOSYA VERDİM' 

"Ben Almanya'daki ve diğer ülkelerdeki saldırıları İslami olarak görmüyorum. Bunlar İslami olarak adlandırılmamalı. Terör bir dine mensup olamaz. Ben bir Müslümanım. Halkımın çoğu Müslüman. Biz 35-40 yıldır terörizmle mücadele ediyoruz. Sayın Şansölye'ye 4 bin ismin yer aldığı dosya verdim. Şu an 4 bin 500 oldu. Sorduğumda yargı süreci devam ediyor deniyor. Geciken yargı süreci bir şeye yaramıyor. Dost ülkelerde bu mücadele yok ki. Almanya'da insanlar endişesiz rahat bir şekde hayatlarını sürdürebiliyor. İnsanlar çadırlar açıyor, sergi açıyor, terör örgütü mensupları özgürce geziyor ve para toplayabiliyorlar. 

YORUMLAR 10
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya onları asla teslim etmez, şimdi de diğer Müslümanlara karşı truva atı olarak kullanacak. Almanların teknolojisini, temizlik ve disiplinini alın, diğer hiçbir şeye gerek yok
    Cevapla
  • İBRAHİM 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bu kalkışmanın içinde olanların arkasındaki devletler zaten..Daha ilk günlerde yunanistan bile kaçan o hainleri vereceğini söyledi ama şimdi kıvırmaya başladı..İşin zor Allah yardımcın oldun reis.
    Cevapla
  • Cumhurbaşkanım 7 yıl önce Şikayet Et
    Atadığın müdürlerden bazıları Fetöcüyse onlar fetöcü personeli koruyacaklardır. Sanırım işin zor. Allah yardımcın olsun bu günlerde doğru insanı bulmak çok zor.
    Cevapla
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz özgür degiliz Sayin Erdogan. Millet size küfür ediyor.. biz ise 2 kelime söyleyemiyoruz.. ciddi terör ve Türkiye düsmanligi baskisinin altinayiz. burada emperyalist düzenin tarafinda Islam karsiti i´seniz özgürlük var. yoksa darbe karsitlari icin yürüyüse bile izin vermiyorlar.. Türkiye icin yada sizin icin iyi görüs beyan eden dövülme ve ölme tehlikesi altinda.. herserde terör ve faaliyetleri ise özgürlük adi altinda devam ediyor..
    Cevapla
  • mustafad 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa medeniyeti,Amerikan Kızılderililerinin,Latin Amerika halkının ve Afrikka müslümanlarının kan ve gözyaşı
    Cevapla
  • Tespit 7 yıl önce Şikayet Et
    İlk etapta bir 300bin sureyeli gönderelim, anlamazlarsa kalanını da yollarız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar