Alperen Ocakları'nda FETÖ gerilimi

Alperen Ocakları Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Akdeniz, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Alperen Ocakları'nda FETÖ gerilimi
Alperen Ocakları'nda FETÖ gerilimi
GİRİŞ 31.08.2016 15:09 GÜNCELLEME 31.08.2016 15:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alperen Ocakları Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Akdeniz, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın kapatılan Zaman Gazetesi'nin 8 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan bir metinde imzası bulunduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Alperen Ocakları üyesi bir grup Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına gelerek, Mican hakkında suç duyurusunda bulundu. Gazetecilere açıklama yapan Akdeniz, 7-8-9 Kasım 2015'te kapatılan Zaman gazetesinde yayınlanan, “Aydınlardan Ortak Metin” açıklamasında Kürşat Mican'ın imzasının bulunduğunu savunarak, bu nedenle Mican hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti. 

Akdeniz, şunları kaydetti:

“15 Temmuz öncesinde mevcut hükümeti 'eli kanlı' olarak adlandıran Kürşat Mican, darbe sonrası FETÖ kriptocuları gibi yaptığı açıklamalarda 'Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikastini FETÖ işlemiştir. Bu çok nettir' ifadelerini neye, kime göre kullanmıştır? Kendisini defalarca uyardığımız Mican halen görevine devam etmektedir. Bu durumla alakalı Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi bilgilendirdikten sonra hiçbir cevap alamadığımız, töhmet, vesayet altında olduğuna inandığımız yöneticilerimizin istişareler sonucu Muhsin Başkan'ın çizgisini kaybettiğine inanarak bu açıklamayı, hareketin öz evlatları olarak vebal altında kalacağımızdan yapmak zorunda kaldık.'

YORUMLAR 7
  • Ozan 7 yıl önce Şikayet Et
    Alperen ocakları başkanı Serkan TÜZÜN bunları 3 yıl önce söyleyince adama hain damgası vurdunuz. Bir özür borcunuz var beyler.
    Cevapla
  • yakamoz 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhsin'ler Ölmez... hareketin öz evlatlarına selam olsun
    Cevapla
  • ilker 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö Muhsin başkanın katilidir BBP lideride fetönün destekçisi. BBP'yide dizayn ettiler Muhsin başkana suikast yaptırıp kendilerine yakın adamı getirdiler.
    Cevapla
  • Fatih Akyol 7 yıl önce Şikayet Et
    ilk başta mustafa desticiyi indireceksin asıl yoldan çıkan odur Muhsin Başkan'dan sonra gelecek tek isim Yalçın Topçu olmalıdır.
    Cevapla
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bağcılar Alperen ocakları, alperenler biz Muhsin YAZICIOĞLU'nun askerleriyiz asla Fethullah Gülen e asker olmayacağız diyerek bir Muhsin-i tavır sergilemiştir...
    Cevapla
  • alp 7 yıl önce Şikayet Et
    çok geç kalınmadı mı bunu yıllar önce dile getirenler Alperenler dışlandı. demek ki bu arkadaşlarda feraset yok günü birlik fikirlerin adamı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak