Sabaha karşı sürpriz görüşme!

Anayasa Değişikliği Teklifi'nin görüşmeleri sırasında Meclis'te çıkan kavga sonrasında Başbakan Binali Yıldırım MHP Lideri Bahçeli ile görüştü.

Sabaha karşı sürpriz görüşme!
Sabaha karşı sürpriz görüşme!
GİRİŞ 12.01.2017 08:03 GÜNCELLEME 12.01.2017 08:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifinin görüşmelerinde CHP'li vekillerin kürsüyü işgal etmesi sonrasında AK Parti'liler kürsü ile Başkanlık Divanı arasına geçerek, CHP'lileri kürsüden uzaklaştırmaya çalışınca yumruklaşmaya varan kavga yaşandı.

Kavgada bazı milletvekilleri de yaralandı.

MHP Lideri Meclis'te yaşanan gerilim sonrası yaptığı açıklamada anayasa değişikliği teklifi hakkında "Değişim Meclis'ten geçmezse parlamento yenilenmeli" dedi.

YORUMLAR 9
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli seni bu şekilde görmek için oy vermedik..m.h.p. ye verdiğim oylar haram olsun...bakıyorum şimdi akp liler gevrek gevrek gülerek bahçeliye methiyeler düzüyorlar.. daha düne kadar bahçeliyi yerden yere vuruyorlardı.. bu ikiyüzlülük değil de nedir acaba
    Cevapla
  • ömer f 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın devlet BAHÇELİ'ye çok teşekkürler yıllarca AK parti veMilliyetçi hareketin yanyana gelmesi türk milletinin özlediği bir tabloydu işe devlet BAHÇELİ bunu gerçekleştirdi.anayasa değişikliği gerçekleşirse inşallah gerçekleşir söz verdim oyum Milliyetçi hareket.
    Cevapla
  • Rıza 7 yıl önce Şikayet Et
    chp diktasına geçit vermeyin ey vatansever insanlar.
    Cevapla
  • ömer okur 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu dirliklerini bozmasın yıllarca özlenen taplo bu,artık Türkiyeyi kimse tutamazzzzzzzzzzzzzzzz.çok sevinçliyim
    Cevapla
  • BOZKURT 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben tabandan ülkücüyüm diyemiyorum ülkücülük okadar kalay degil milliyetçiyim benim oyum bugüne kadar mhp idi şimdi diyorumki bir evde 4 kişi varsa 2 si mhp ye 2si akpye versin türkiyenin önüne kimse geçemez iki milliyetçi parti iki allahını bilen kuramını bilen vatanını satmayacak liderler ben varım sen VARMASIN ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'