Bahçeli'den Abdullah Gül'e Kayseri eleştirisi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, dün Başbakan Binali Yıldırım’ın konuştuğu Kayseri mitingine katılmama kararını eleştirdi.

Bahçeli'den Abdullah Gül'e Kayseri eleştirisi!
Bahçeli'den Abdullah Gül'e Kayseri eleştirisi!
GİRİŞ 03.04.2017 07:14 GÜNCELLEME 03.04.2017 07:22
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki gün Sakarya mitingi sonrası verdiği molada gazetecilerin sorularını yanıtlarken, “2007 yılında, şimdiki Cumhurbaşkanı, Başbakan olarak, göstermiş olduğu aday Gül ile birlikte Kayseri’ye gitmişler, mitingde el ele vermişlerdir. Şimdi Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı yapmış olan da Gül’dür. İki sebepten ötürü Gül’ün orada olması lazımdır. Birincisi Kayserili olmasından, ikincisi de kendisinin Cumhurbaşkanlığı devamında erken seçim sonrasındaki kararlılığın Kayseri’de gösterilmesinden. Bu nezaketi taşımaları gerekir” dedi.

 

YORUMLAR 157
  • samet 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın gül parlementer sistemden yana olduğu kaç kez söyledi..sana ne oluyor sayın bahçeli..sana mı soracak tı adam ne yapacağını??
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    abdullah gül bana güven vermiyor. kendisi bir dava adami degil
    Cevapla
  • Tuba 7 yıl önce Şikayet Et
    Işallah Kayseri'de oy lar düşmez. Evet yüzde olarak düşerse GÜL gönül lerden düşer.
    Cevapla
  • Iman 7 yıl önce Şikayet Et
    Birgun torunlari Gulden sorsalar ki sen Turkiye icin ne yaptin.Birsey yok elinde sadece etkisiz konusma ve kinama.Salla basi al maasi.
    Cevapla
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn Gül Başbakan ve Cumhurbaşkanı seçilirken R.T.Erdoğan'ın mirasına hazıra konmuştur bunu bilmeyen yok sanırım.. ben eminim herkez kendinin kaç gr olduğunu biliyordur..Sn Gül 'ü ben hiç bir zaman çözemedim..SENİ BU YÜZDEN SEVİYORUZ UZUN ADAM GÖRÜNDÜĞÜN GİBİSİN O DURUŞUN YETER..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu