Bakan Soylu: Yazıklar olsun sana

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Şoförler Odası tarafından bir restoranda düzenlenen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu: Yazıklar olsun sana
Bakan Soylu: Yazıklar olsun sana
GİRİŞ 08.04.2017 01:13 GÜNCELLEME 08.04.2017 01:25
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yazıklar olsun sana Deniz Baykal. Dediği lafı duydunuz değil mi? Hiç yakışıyor mu? Şurada ömrünün son demlerinde siyaseti bitirirken böyle bir lafla anılmak hiç yakışıyor mu?" dedi.

Bakan Soylu, Trabzon Şoförler Odası tarafından bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, referandum öncesinde yeni anayasa ile parlamentonun güçsüz olacağı yönünde iddiaların olduğunu anımsattı.

Tam tersine parlamentonun daha güçlü olacağını vurgulayan Soylu, "Ben şu anda milletvekiliyim, aynı zamanda da bakanım. Bir arabada iki direksiyon olmuyor. Bir kişi de iki direksiyonu süremiyor. Ben TBMM'ye gidemiyorum. Gecenin 3 ya da 4'üne kadar şu ayaklarımdaki derman bitene kadar çalışıyoruz, önümüzde bin tane dosya var. Meclise gitsem 6-7 saat orada çalışacağım. 8 saatte bakanlıkta çalışacağım. Oradaki 8 saat yetmiyor. Bir taraftan terör, bir taraftan asayiş, bir taraftan da uyuşturucu." ifadelerini kullandı.

"ANKARA'DAN UZAK KUMANDAYLA BU İŞİ YÜRÜTMEYECEKSİN"

Doğu illerine yaptığı ziyaretlerden örnekler vererek sahada çalışmanın önemine değinen Soylu, şöyle devam etti:

"Diyarbakır'a kim gidip vatandaşı dinleyecek? Silvan'a, Tendürek Dağı'na kim gidecek? Acaba biz bu baskını niye yedik, bir daha yemeyelim tedbirlerimizi alalım diye orayı gözetlemeye kim gidecek? Şırnak ile Van arasındaki yolun yapımı için orada duran ve şehit olan askerlerimizden sonra diğer askerlerimizin korkmadan, cesaretle ülkem ve millet adına 'Merak etmeyin milletiniz de arkanızdadır cesaretli olun biz bunların hakkından geleceğiz' diye kim söyleyecek? Ben oraya gittiğimde vatandaşa sordum. Dediler ki: 'Buradan yürüyorlar, Giresun'dan çıkıyorlar. Eskiden buralarda karakol vardı o da kalktı.' Ben onu kimden öğrendim? Oradaki vatandaştan. Geldim Ankara'ya dedim ki doğru söylüyorlar neden yapmıyoruz? Komutanla konuşacaksın, sahadaki mesai arkadaşınla konuşacaksın, oralara gideceksin. Ankara'dan uzak kumandayla bu işi yürütmeyeceksin. Sonra geleceksin Meclise. Bu ikisinin bir arada yürümesi artık mümkün değil. Bizim hedeflerimiz büyük, bu coğrafya zayıflık ve zafiyet kaldırmaz."

"Bizim için ne diyorlar? Bizi denize dökecekler" diyen Soylu, "Yazıklar olsun sana Deniz Baykal. Dediği lafı duydunuz değil mi? Hiç yakışıyor mu? Şurada ömrünün son demlerinde siyaseti bitirirken böyle bir lafla anılmak hiç yakışıyor mu? Neymiş? Benden önce de milletvekili vardı benden sonra da olacak. Benden önce de bakan vardı benden sonra da olacak. Biz sadece bu dünyaya bakan bir anlayış sahibi değiliz. Bizim için esas olan ahirdir. Bizim için esas olan ve sonsuz olan yer orasıdır. Bu dünya bizim için bir sınavdır." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugüne kadar milletine yanlış bir şey önermediğini vurgulayan Soylu, "Size yanlış bir şey önermedi ve sizi yanlışa götürmedi. 'Ben hizmetkarım, milletim benim efendim' dedi. Bu lafı da bilerek söyledi. Çünkü on yıllarca bu millete efendilik yaptılar. Biz bu meseleyi Tayyip Erdoğan'sız aşamayız, bu ülke aşamaz. Şu anda büyük bir fırsat penceresi ülkem için milletim için açılmıştır." şeklinde konuştu.

Soylu, toplantının ardından vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

YORUMLAR 16
  • sivaslı ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın soylu Adında güzel ülkemizin bekası için yaptığın hizmetlerde güzel, Allah ım seni ve ülkemiz için çalışan herkesi korusun, Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Tuba 7 yıl önce Şikayet Et
    Hitabet on numara.
    Cevapla
  • Behram 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rabbi! Rıza-i Bari için , Ümmet-i Muhammedin ve Mahlukatın faydasına çalışanlara görünür görünmez ordularınlan, tam ve eksiksiz,Muazzam bir yardımla yardımda bulun lütfen.
    Cevapla
  • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C senin gibi aslan parçalarını çoğaltsın inşaallah
    Cevapla
  • elazığlı 7 yıl önce Şikayet Et
    yaşım 30 şuana kadar genelde siyasi çevrelerin yanında çalıştım yaklaşık 22 yıllık iş hayatım var genç yaşıma rağmen hep siyaseti yakından takip ettim sık değişen hükümetler ve iç kelimesinin manasını makam odasının içi olarak algılayan tembel bakanlar sayesinde bir çok iç işleri bakanı geldi geçti ben böyle bir iç işleri bakanı görmedim abi yemin ederim... SAYIN SÜLEYMAN SOYLU YU CANI GÖNÜLDEN MİLLETİM VATANIM VE BÜTÜN İSLAM ALEMİ ADINA TEBRİK EDİYORUM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
36 bin sağlık personeli alınacak!