CHP iyice karıştı! İnce'den Kılıçdaroğlu'na cevap

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kapının önüne koyacağız' açıklamasına Twitter'dan cevap verdi.

GİRİŞ 03.05.2017 17:10 GÜNCELLEME 03.05.2017 17:24
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Parti içinde kavga edenleri kapının önüne koyacağız” açıklamasından sonra Mersin Milletvekili Fikri Sağlar hakkında, basında yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin süreci başlatılmasına ilişkin twitter’dan açıklama yaptı. İnce şunları söyledi: “Önemli olan farklı düşüneni, muhalefet edeni kapının önüne koymak değil, seçim akşamları kapının önünü bayram yeri haline getirebilmektir.”

YORUMLAR 18
  • BOA 6 yıl önce Şikayet Et
    İncesi - kalını, Kılıcı-kaması, denizi-dalgası kim gelirse gelsin CHP nin başına bu ülkedeki karşılıkları %25 civarı. Çok şükür git gide o da azalıyor. Çünkü bu ülke Müslüman bir toplum, karşısında İslami değerlere sürekli saldıran bir kitle, bunların bu ülkede iktidar olma şansları 16 nisanda sona erdi. Terör sevici-sözcüsü-temsilcisi bir parti. (Hak - batıl savaşı kıyamete kadar devam edecek)
    Cevapla
  • halaycibasi 6 yıl önce Şikayet Et
    ince inandirici gelmiyor.gecen secim chp kaybedince ince isyan etti kurultay gunu adayligini geri cekti.kilicdaroglu tek basina aday olup yenide secildi.ayrica chp her kaybettiginde k.k. istifa edecegine bir kiso feda ediliyor bu sefer de fikri saglar gorunuyor.emine ulker tarhani ne cabuk unuttu bu millet.
    Cevapla
  • hacer 6 yıl önce Şikayet Et
    birbirinizden bulun da reise konusmaya fırsatıniz olmasin
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    samimi isen yolun açık olsun AK partiliyim
    Cevapla
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kılıçdaroğlu sonunda sende Erdoğan'ın kapısında medet arayacaksın yoksa fetö seni daha çok oturtmaz sana alternatif çok Akşener, Baykal, Türk, Arınç,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız