Özgür Özel aday olacak mı?

CHP’li Özgür Özel, “CHP yerine, Hayır’ı bir arada tutacak modelleri tartışmalıyız” diyerek, 2019 seçimleri için ortay aday önerisini anlattı.

Özgür Özel aday olacak mı?
Özgür Özel aday olacak mı?
GİRİŞ 08.05.2017 11:36 GÜNCELLEME 08.05.2017 11:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet'ten Kemal Göktaş'a konuşan Özel'in röportajından bir bölüm şöyle:

-Fikri Sağlar’a ihraç talebinin dile getirilmesi aşırı olmadı mı?

Ben Fikri Sağlar’ın Birgün gazetesinde yazdıklarından, söylediklerinden, yaptığı eleştirilere karşı, en üst düzeyde demokratik olgunluk gösterildiğini ve gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Herhalde Fikri Sağlar meselesinde, demecini Akşam gazetesinden okumak ve gazeteye özel bir beyanat verilmiş olması önemli bir sorun oldu. O gazetede son bir aydır partiyle ilgili hakaretleri, iftiraları okuduk. O mecranın seçilmesi gerçekten Fikri Sağlar’ın geçmişiyle de CHP bilinci ile de bağdaşan bir iş değil. Fikri Bey, manşete çekilen cümleleri söylemediğini de söylemiş.‘Niye Akşam gazetesine konuşuluyor, neden bu tip manşete yol veriliyor’ deniliyor. Ama ne olursa olsun ihraç ağır bir yaptırım.

KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI ADAY OLMAYI...

- Siz genel başkanlığa aday olacak mısınız?

Kılıçdaroğlu’nun aday olduğu hiçbir yerde karşısında aday olmayı asla düşünmem. Ayrıca üstlendiğim görev açısından da uygun olmaz. Grup başkanvekilleri grup başkanı adına mecliste konuşan, onu orada temsil eden kişilerdir. Hatasıyla, sevabıyla genel başkanın ortaya koyduğu performansın bire bir ortağıdır. O yüzden bırakın karşınsa aday olmayı, Kılıçdaroğlu’nun yönetimi ile ilgili bir eleştiri varsa o eleştirinin muhataplarından biri olarak kendimi de görürüm.

YORUMLAR 7
  • cedden 6 yıl önce Şikayet Et
    halk tv yeni dizi:param-parça
    Cevapla
  • gerçekler acıdır 6 yıl önce Şikayet Et
    genel müdüründe bir gün öncesi aday değilim demişti sizde chp zihniyeti böyle işliyor :)
    Cevapla
  • Baso 6 yıl önce Şikayet Et
    Parti içi tartışmaya karışmamalıyız bence... Onlar bir aile... aileler sorunları kendi içinde halletmeli... ister kasetle isterseler de meşveret ile.... canları nasıl isterse....
    Cevapla
  • aday 6 yıl önce Şikayet Et
    chp de aday olunmaz atanır
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Bey'de karizma sıfır, Özgür Bey'de karizma sıfırın altında. Muhtemelen Kemal Bey lider vasıflı olmayan kişileri ön plana çıkarıyor ki kendisine rakip üretilemesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!