Erdoğan'dan ABD'ye terör örgütü tepkisi

Kimin kim olduğunu iyi bildiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim değişikliğinden sonra değişen bir şeyin olmadığını belirtti.

Erdoğan'dan ABD'ye terör örgütü tepkisi
Erdoğan'dan ABD'ye terör örgütü tepkisi
GİRİŞ 23.07.2017 10:53 GÜNCELLEME 23.07.2017 10:53
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turu öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklama yaptı, soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü YPG'nin isim değiştirmesine yönelik soruya, "Ha Ali, ha Veli. Değişen bir şey yok. Biz kimin kim olduğunu gayet iyi biliyoruz. Her ikisi de aynı. Bunların nerede nasıl cirit attığı ortada. Aslolan tabelayı değiştirmek değil, içeride ne var budur. Bunları zaten istihbaratı ile takip eden Türkiye var. Kollarındaki kokartlarla terör örgütünün kokartını taşıyanları da biliyoruz. Dostlar birbirini aldatmamalı." yanıtını verdi. 

YORUMLAR 50
  • aden 6 yıl önce Şikayet Et
    abd dostumuz değil. alenii düşmanımızdır. madem açık açık düşmanlık yapar, bizde açık açık söylemeliyiz. onlara yardım eden kim olursa vurmalıyız.
    Cevapla
  • Atakan Hoca 6 yıl önce Şikayet Et
    abd gibi dostu olanın düşmana ihtiyacı yoktur, neyseki Devletimiz ve Milletimiz bunun farkında, elbet abd.nin hesabı varsa Reisinde vardır bir hesabı, yeterki sabırlı, akıllı ve bir olalım, herşeyin bir zamanı var.
    Cevapla
  • turker 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika seninde sonun geldi.yaptigin zulumlerin bedelini odeme zamani geldi. yok olacaksin
    Cevapla
  • tur 6 yıl önce Şikayet Et
    abd ye sormak lazım siz ülkenizdeki suçluları isimlerini değiştirdiği zaman serbest mi bırakıyorsunuz.bizim dostumuz musunuz...
    Cevapla
  • Analizci 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala YPG bayrakları orada asılıyor. İsim deşikliği sahada yok sadece dilde var. Çekilen bayraklar SDG bayrağı değil YPG/PKK bayrağıdır. ABD kılıfı minareye değil ancak kiliseye geçirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak