Revize Demirtaş projesi!

Meral Akşener’in önderliğinde kurulan “İyi Parti” kurucuları ve programı dün resmen açıklandı.

GİRİŞ 26.10.2017 11:12 GÜNCELLEME 26.10.2017 11:14
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Parti programında en dikkat çeken nokta “Doğu ve Güneydoğu sorununa” çözüm başlığı oldu. Bu bölümde, “Partimizin Doğu Güneydoğu sorununa ilişkin öncelikle tüm ülkede eşit vatandaşlık zeminine oturan sağlam bir demokrasi ve özgürlük ortamını geliştirecektir. Çıkış noktamız demokrasi, bireysel hak ve özgürlük taleplerinin karşılanması, demokrasinin tabana yayılması... Partimiz Doğu ve Güneydoğu meselesinin kalıcı çözümü için; Güvenlik kuvvetlerimizin hiçbir taviz vermeden terör örgütüne karşı silahlı mücadelesini devam ettirmesini, terör örgütünün askeri bakımdan mutlaka yenilerek psikolojik üstünlüğün sivil anlayışa geçmesi” ifadesi yer aldı.

ABD VE AB'YE MESAJ

“Eşit vatandaşlık” kavramının bugüne kadar HDP, ve CHP içindeki liberaller tarafından savunulduğunu kaydeden uzmanlar, Akşener’in de parti programına bunu koymasını “ABD ve AB’ye mesaj” olarak yorumladılar.

Takvim yazarı Bülent Erandaç, Meral Akşener'in Demirtaş gibi üst aklın bir projesi olduğunu söyledi.

İşte Erandaç'ın o yazısı

Üst akıl uyumuyor. Derin Amerika-Avrupa gizli servisleri 'Büyük Türkiye yürüyüşünü durdurma, Müslüman dünyanın gür sesi Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı çelmeleme' planlarını revize etti. Demirtaş projesini güncelledi. Yeni Demirtaş olarak Meral Akşener projesi sahneye kondu.

2014 yılında Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmemesi için 'Seni Başkan yaptırmayacağız' kampanyasında bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş kullanılmıştı.

Emellerine nail olamamışlardı.

Bu sefer 2019'da Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yeniden seçilmesini engellemek için Akşener Projesi sahneye kondu. Tek hedefleri 'Erdoğan seçilmesin, AK Parti Meclis'te zayıf kalsın' diyen mahfiller, 2014'te HDP (PKK) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ı "Bizi terörden kurtaracak tek adam" diye pazarladılar.

Şimdi de aynı oyunu bu sefer 'Erdoğan'ı durduracak tek kadın' parlatmasıyla sürdürmenin peşindeler. Yeni projeyle, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak Akşener'in arkasında lojistik merkezi olmasını sağlayarak, AK Parti'den bir miktar oy tırtıklanması tezgâhlarını çalıştırmaya başladılar. Belli ki, 16 Nisan'da gerçekleşen milletin zaferini geriye çevirmek için 2019 son ümitleri. Her türlü siyasi ve toplumsal operasyonu yapmanın peşindeler..

YORUMLAR 56
  • Fuat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu hanım yüzde yirmi alır çünkü böyle eleştirdikçe yükseliyor
    Cevapla
  • kemancı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu resimdeki hareket fetö nün hareketi değilmi benmi yanlış görüyorum
    Cevapla
  • AB - ABD 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupanın amerikanın İYİ dediğine biz millet olarak İYİ değil deriz adamlar bunu İYİ biliyor seni beni senden benden İYİ tanıyorlar ;
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    harbiden gazlamışlar bunu
    Cevapla
  • Mikdat 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bir ülkücü ona oy vermez zira ülkücüler idealisttir hayalperest değillerdir, bir balondur yakında havası inecek alacağı oy oranı derme çatma yüzde .099 dur vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma