Sultan'dan Erdoğan'a davet

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Umman Sultanı Kabus bin Said'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı özel mektupla davet ettiğini açıkladı.

GİRİŞ 29.10.2017 18:39 GÜNCELLEME 30.10.2017 10:09
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği Umman'ın başkenti Maskat'ta basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve değerlendirmelerde bulundu.

Umman Sultanı Kabus bin Said'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Umman'a davet etmek için mektup gönderdiğini dile getiren Çavuşoğlu, ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelecek aylarda Umman'a yapacağı ziyaretin hazırlıklarının da yapıldığını kaydetti.

Çavuşoğlu, "Gönül duygularımızın ve ilişkilerimizin en iyi düzeyde olduğu ülkelerden biri olan Umman'la birçok alanda ilişkilerimizi somut adımlar atarak güçlendirmek için daha sık bir araya geleceğiz, daha düzenli istişarelerde bulunacağız." diye konuştu.

YORUMLAR 14
  • kulanıcı06 6 yıl önce Şikayet Et
    umman davet deyince içime sıkıntı düştü dikkatli olmak lazım hemde çok dikkatli olmak lazım
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah islam aleminin yardımcısı olsun ve bizden olmayıpta görünenleri ve kafirleri helak etsin.
    Cevapla
  • Realci 6 yıl önce Şikayet Et
    Sultanın adı biraz tuhaf. KABUS!.. :)
    Cevapla
  • Dadaş 74 6 yıl önce Şikayet Et
    Umman da farklı yıllarda 3 ay bulundum hakikaten tam bir Türkiye hayranları, Tayyip Erdoğan ı aşırı seviyorlar. Klasik bir Arap ülkesi değil.
    Cevapla
  • leyla 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdogan, bizim kulturumuzde şu var, davet edildigin yere erinme, davet edilmedigin yere gorunme.Ben bu kulturumuzun yerinde bir kultur oldugunu dusunuyorum.Eger oyle olmasaydi kulliyeye Cumhuriyet kutlamalarina katilmak onur olurdu. Tum turkiye ve asil milletimizin Cumhuriyet bayrami kutlu olsun,Bu vatana canini feda eden, emegi gecen , basta Gazi Mustafa Kemal Ataturk ve sehitlerimiz, atalarimiz ve ecdadimizin ruhlari sad olsun.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yer almıyor
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı