Erdoğan: Böylesi hiçbir partide yok!

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Gençlik Kolları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

GİRİŞ 22.12.2017 20:29 GÜNCELLEME 23.12.2017 09:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Halk ile bütünleşme ve kucaklaşmanın önemine değinen Erdoğan, "Hiçbir ayrıma tabi tutmaksızın her yere ulaşmak bizim en önemli meziyetimizdir, bunu başaracağız. Gerek ana kademe gerek kadın kolları gerek gençlik kolları yılmadan, usanmadan bu çalışmaları sürdürmemiz lazım. 2019'un başarılarla dolu olacağına inancım tam." şeklinde konuştu.



'BÖYLESİ HİÇBİR PARTİDE YOK'

Geçen akşam Gençlik Kolları MKYK'sı yaptıklarını aktaran Erdoğan, "Rabbime hamdettim. Kalifikasyonu bu kadar yüksek bir merkez karar yönetim kurulu... Nitelik itibarıyla bu kadar güçlü niteliğe sahip bir MKYK'sı olan gençlik kolları hiçbir siyasi partide yoktur, olamaz. Bu niteliği nicelikle daha da güçlendirmek lazım. Bütün illerimizde bunu çok çok hareketli hale getirmemiz lazım. Aynı şey kadın kollarımızda da..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Kültegin 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru çoğu ihale ve para peşinde
    Cevapla
  • Adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcın olsun reis. Fakat gençlik kolları bildiğin gibi değil. Bazılarının hiç bir hassasiyeti yok. Hiç bir dava hassasiyeti yok. Bazısı iş, bazısı ortam yapmak, bazısı ihale peşinde. Çok azı dava derdinde maalesef.
    Cevapla
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Yar ve Yardımcın olsun Reis.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular