Menderes'e göre kaybeden kim?

Aydın Menderes, Cumhurbaşkanını TBMM'ye değil Anayasa Mahkemesi'ne seçtirmeye çalışanların seçimlerden kayıpla çıktıklarını söyledi.

Menderes'e göre kaybeden kim?
Menderes'e göre kaybeden kim?
GİRİŞ 23.07.2007 14:15 GÜNCELLEME 23.07.2007 14:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

'Cumhurbaşkanını Anayasa Mahkemesi'ne seçtirmeye çalışanlar kaybetti'
Aydın Menderes, Cumhurbaşkanını TMBB'ye değil Anayasa Mahkemesi'ne seçtirmeye çalışanların seçimlerden kayıpla çıktıklarını söyledi.

Menderes, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, seçimlerden AK Parti'nin büyük bir zaferle çıktığını ve Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Yeni dönemin millete hayırlı olması temennisinde bulunan Menderes, iki kişiden birinin AK Parti'ye oy verdiğini ve bu tevecühü iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini vurguladı. Menderes, AK Parti'nin halkın kendisine verdiği desteği anlamasını ve ona göre politikalar geliştirmesinin önemli olduğuna işaret etti.

Menderes, Cumhurbaşkanını TBMM'ye değil Anayasa Mahkemesi'ne seçtirmeye çalışanların seçimden kayıpla çıktıklarını ifade etti. Menderes, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmayan, 26 Nisan tarihindeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmayanlara halkın seçimde destek vermediğini dikkat çekti.

AK Parti'nin 2002 seçimlerine göre daha fazla oy olmasına rağmen Meclis'teki milletvekili sayısında düşme olduğunu kaydeden Menderes, CHP'nin ciddi bir muhalefet yapmadığını kaydetti. CHP'nin bir süre kendi içişleriyle meşğul olacağını belirten Menderes, MHP'nin Türkiye'nin her tarafından oy olacak politikalar uygulayarak, AK Parti'nin alternatifi haline gelebileceğini kaydetti.

YORUMLAR 4
  • şamil yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    KOMPLOCU VE DAYATMACILAR KADAR ONLARA GEÇ,AĞAM PAŞAM DİYENLERDE SUÇLUDUR. Doğru söylüyorsun,lakin bir gün umut dağıtarak gelmiştin ya,düdük sesini duyunca ilk defa gemiyi terketmiştin,resmini görünce aklıma geldi,gene de seni seviyoruz,en azından babanın ismi yeter...
    Cevapla
  • TİMUR YEDİYILDIZ 16 yıl önce Şikayet Et
    BAŞKA. MHp bu kafaylamı alternatif olacak.Ülke satıldının dışında birşey bildiği yok.Olacağıda yok.Akşama kadar ülke elden gitti diye yırtındılar.Sonra sayın bahçelinin bugünki açıklaması olayı tam anlamadığını gösteriyor.Ege ve akdenizden aldığı ödünç oylara güvenmesin.battık öldük işini bıraksın. O zaman belki olur.
    Cevapla
  • Kubilay K. 16 yıl önce Şikayet Et
    MENDERES. Sayin Menderes: Varliginiz bizlere güc vermeye devam edecek! Sizi yasadiklarinizi okumaya yasaminizi paylasmaya devam edecegiz Allah ahyirl bir ömür vaad eder insallah Saygilar sevgiler..
    Cevapla
  • ömer deniz 16 yıl önce Şikayet Et
    düzeltme. EDİTÖR\'ÜN NOTU: İlginize teşekkürler. selamlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı