Ünal'dan bedelli mesajı: Gündemimizde yok

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, NTV canlı yayınında bedelli askerlikle ilgili hükümetin gündeminde bir çalışmanın olmadığını söyledi.

Ünal'dan bedelli mesajı: Gündemimizde yok
Ünal'dan bedelli mesajı: Gündemimizde yok
GİRİŞ 28.04.2018 22:48 GÜNCELLEME 29.04.2018 00:50
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başbakan'ın bedelli askerlik sorusu üzerine kendi fikrini söylediğini belirten Ünal, "'Bizim gündemimizde bir düzenleme var bizim gündemimizde bir çalışma var' gibi bir ifade kullanmadı. Bizim gündemimizde bedelli askerlikle ilgili düzenleme yok. Kendisi 'müspet' dedi. O sayın Başbakan'ın kendi görüşü" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 24
  • EMEKLİ JÖH 5 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli askerlik demek "satılık vatan" demektir..Bedelli askerlik demek "vatan görevinden kaçmak" demektir..Bedelli askerlik demek "Gençlerin vatan görevi engelleyip gençleri başka şeylere özendirmek" demektir.. Bedelli askerlik "şehitlerimize ihanet" demektir..Bedelli askerlik "gece gündüz terör operasyonunda olan askerlerimize ihanet" demektir..Bedelli askerlik "ülkenin askeri gücünü zayıflatmak düşmana koz bırakmak" demektir..Bunun hiç bir bahanesi olamaz.Yok devletin paraya ihtiyacı var, yok biz vatan için başka türlü çalışıyoruz bu tür lafların hepsi boştur, fitnedir ve bedelliyi çıkartmak için yapılan bir tür provakasyondur..
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    kim ne derse desin bir başbakan olanı diyor bu adam kendi düşüncesi diye söyledi mi .Adamı yalancı konumuna düşürüyor...
    Cevapla
  • Eyt mağdurları 5 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset kuralı ; Dün dündür, bugün bugün.
    Cevapla
  • Erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Düzenleme olmalı yurt dışı Ve yurt içindeki vatandaşlardan alınan bedel eşit değil yurt dışı Türkleri ortalama üç haftalık geliri ile bedel öderken Türkiye'de bu 10 aylık gelirine tekabül asgari
    Cevapla
  • OĞUZ KAĞAN 5 yıl önce Şikayet Et
    mahir ünal antipati kazandı bence bu kadar göz önünde olmamalı. umarım bedelli çıkar ve bu konu artık kapanır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?