Bozdağ'dan Muharrem İnce'ye sert sözler...

Başbakan Yardımcısı Bozdağ:, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi "CHP'lileri camide, türbede, seçim vakti dua ederken pek o kadar görmezdiniz ama şimdi 'Ben hacıyım' diye geziyor Muharrem Bey" sözleriyle eleştirdi

GİRİŞ 01.06.2018 12:00 GÜNCELLEME 01.06.2018 12:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'ın açıklamalar şöyle;

 "CHP'lileri camide, türbede, seçim vakti dua ederken pek o kadar görmezdiniz ama şimdi 'Ben hacıyım' diye geziyor Muharrem Bey. 'Beni babam imam hatibe götürüyordu ama yolda öğretmen karşıma çıktı, ben başka okula gittim' diyor. Niye bu noktaya geldi? Seçim nedeniyle geldi."

"Biz beraber, Sayın İnce'yle grup başkanvekilliği yaptık. Ben de makam arabasına bindim, o da makam arabasına bindi. Ben bir gün Meclise bisikletle geldiğini görmedim, gören de yok. Ama seçim var, 'Milleti nasıl aldatırız, bisikletle gezersek aldatırız.' Şimdi özel uçak tutmuşlar, bütün illere özel uçakla gidiyor. Niye bisikletle gitmiyorsun? Traktörle, at arabasıyla git. Bunlar tamamen gayri samimiler."
 

YORUMLAR 3
  • Almanyada Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Değmen benim gamlı yaslı Şeyh İnce'me! Şeyhimiz selvi boylu bisikletinden ayrıldı.Uçağa binmek zorunda kaldı.
    Cevapla
  • yurttaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu seçimde ne olacağını biliyorlar ama arsızlıklarından dolayı Nasrettin hocanın ya tutarsa mantığıyla hareket ediyorlar.
    Cevapla
  • YUNUS 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu seçim diken üstünde, kolay olmayacak ancak kazanılacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması